Vizita.si
image (28)

Novice

Katera zvezda Obalne straže ima danes takšnega?

L.E.
14. 09. 2012 15.20
2

Morda je bil njen trebušček, ko je še snemala kultno nadaljevanko Obalna straža, malo bolj raven in mišičast, toda tudi nekaj maščobnih blazinic več ne zmanjša njene privlačnosti.

Pamela Anderson ima sicer 45 let in dva otroka, toda njena postava je še vedno tako privlačna, da se lahko na odru brezskrbno pojavi v zelo razgaljeni opravi. Morda se je na njenem trebuščku nabralo nekaj maščobnih blazinic, toda prav je, da ne dovoli, da bi se to odražalo na njeni samozavesti. Prepogosto smo namreč manj privlačni bolj zato, ker smo ves čas v skrbeh, ali ljudje razmišljajo o naših pomanjkljivostih.

Ena najbolj znanih plavolask na svetu je že večkrat povedala, da zaradi svojega videza nikoli ne izgublja spanca. Ne skrbi jo, ali bo videti popolno ali ne, saj želi v življenju uživati, ne pa razmišljati, kaj bi bilo lahko narobe. Namesto da ste slabe volje zaradi svojih morebitnih pomanjkljivosti, lahko tudi vi enostavno redno vadite in se pravilno prehranjujete, nato pa pozabite na to, kako je dejansko v vsakem trenutku videti vaša postava. Tako ne boste imeli le lepše postave, postali boste mnogo bolj zdravi, kar je še bolj pomembno. Na takšen slog življenja se morate navaditi, saj vam samo tako ne bo več predstavljal mučenja. Za začetek pazite, da nikoli ne izpustite zajtrka in da ne jeste pred spanjem. Poskušajte se izogibati industrijsko predelani hrani z veliko sladkorja, soli, škrobu in slabim maščobam. Namesto tega obiščite bližnjo tržnico in svojo kuhinjo napolnite s sadjem in zelenjavo, oreški, olivnim oljem, polnozrnatim kruhom, pustim mesom in mlečnimi izdelki z manj maščobe. Če se boste poleg tega ukvarjali s kardio vadbo, bodo maščobne blazinice kmalu izginile in razkrile lepo oblikovane mišice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602