Vizita.si
image (28)

Novice

Katera zvezdnica se je tako 'povesila'?

S.P.
02. 11. 2012 09.20
5

Kljub temu da za svoj izgled vsakodnevno zapravi celo premoženje, pa niti slavna starleta Kim Kardashian ne more prikriti očitnega. Medtem ko se je trudila navdušiti s svojim brezhibnim videzom, je namreč nehote razkrila tudi nove pomanjkljivosti.

Diva resničnostnih šovov Kim Kardashian je v preteklem tednu znova šokirala s svojimi polnimi oblinami, a tokrat malce drugače, kot smo je običajno vajeni. Kljub pomoči številnih stilistov ter najboljših vizažistov ji je namreč spodletelo ukrotiti svoj ponesrečen dekolte, ki je nehote razkril tudi njene povešene in nič kaj zapeljive prsi. Zvezdnica je v preteklosti že večkrat poudarila, da ji leta nikakor ne prizanašajo, številni oboževalci pa se že sprašujejo, ali ni to posledica stroge diete, ki se je 32-letnica drži v boju z odvečnimi kilogrami.

"Tudi jaz se staram in tega ne morem spremeniti. Upam, da zdaj verjamete, da so moje prsi naravne. Rasti so začele že v 11. letu starosti, zato me tovrstne težave sploh ne presenečajo. Pomagati si poskušam s pomočjo vrhunskih modrčkov ter posebnih lepljivih trakov, ki moje bogastvo tudi dlje obdržijo na mestu, zato mi to trenutno čisto zadostuje. Kdo ve, morda bom kdaj vendarle prisiljena iti pod nož in poiskati kakšno učinkovitejšo alternativo, a sem s svojim telesom za zdaj več kot zadovoljna. Še več sprememb bo sledilo po prvem porodu in dojenju otroka, zato se nikakor nočem prenagliti," je že večkrat samozavestno odvrnila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587