Vizita.si
image (28)

Novice

Katera zvezdnica se je tako razlezla?

S.P.
03. 10. 2012 09.09
11

Kim Kardashian, ki slovi predvsem po svojih mamljivih oblinah, si je v zadnjem času z izborom oprave privoščila že več nerodnih spodrsljajev. Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko se je njena obilna zadnjica naravnost dušila v neprivlačnem tesnem krilu.

Diva resničnostnih šovov Kim Kardashian, ki slovi kot prava modna ikona, si je v zadnjem času privoščila že več nerodnih spodrsljajev. Vse pogosteje namreč izbira oblačila, ki nikakor ne laskajo njeni sicer zapeljivi in precej polni postavi. Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko se je na silo poskusila stlačiti v izjemno ozko ter oprijeto modro krilo, ki je naravnost dušilo njeno obilno zadnjico.

Hote ali nehote je tako 31-letnica razkrila in še močneje poudarila svojo nesorazmerno veliko zadnjico, ki bi se je naj ravno zaradi takšnih pripetljajev od nedavnega želela celo znebiti. Morda to le ne bi bila tako slaba ideja, saj je oprava pokala po šivih, nič kaj lahkotno pa se v njej ni mogla niti premikati. Da je stvar še poslabšala, je za zraven izbrala ohlapno bluzo, ki je njenemu telesu navidezno dodala vsaj še nekaj odvečnih kilogramov in skrila njene največje prednosti, s katerimi se sicer še kako rada pohvali.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587