Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica je doživela neverjetno preobrazbo!

K.P.
12. 07. 2012 11.03
4

Danes jo imenujejo kot eno najbolj seksi igralk v svetu 'limonad', a 28-letna zvezdnica ni imela od nekdaj tako lepega telesa, kot ga ima zdaj. Bi jo prepoznali?

28-letna igralka Catherine Tyldesley, ki danes nosi oblačila s konfekcijsko številko 38, ni bila vedno tako vitka. V najstniških letih ji je tehtnica namreč pokazala tudi do 95 kilogramov, nosila pa je konfekcijsko številko 52. Preden je dobila vlogo Eve Price v priljubljeni britanski seriji Coronation Street, se je Catherine lotila diete, v katero je poleg zdrave prehrane vključila še redno telesno vadbo, zaradi česar je izgubila neverjetnih 28 kilogramov. Igralka, ki je bila nedavno tudi gostja na nagradah Inside Soap Awards, je v svoji oprijeti rdeči obleki močno navdušila prav vse navzoče in le malokdo lahko verjame, kakšno preobrazbo je doživela od svojih najstniških let. "Prisegam na visoko proteinsko dieto, z veliko zelenjave. Za zajtrk pojem omleto iz purana in paradižnika, za kosilo kozice in pokrovače z zelenjavo, za večerjo zrezek z zelenjavo, za prigrizke pa oreščke in semena,“ razkriva Catherine, ki dodaja, da bi se rada znebila samo še strij, ki so nadležna posledica raztezanja in krčenja kože. Pri drastičnem nihanju telesne teže so strije pogosta posledica, možno pa jih je odstraniti tako s preventivnim nanašanjem primernih krem za telo ali pa s kozmetičnimi posegi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587