Vizita.si
image (28)

Novice

Kateri pa minice res več ne pristajajo?

L.E.
24. 05. 2012 15.18
34

Dolga leta je svet osvajala s svojo lepoto in tudi sedaj ji ne manjka samozavesti. Legendarna supermanekenka se ne namerava odreči oblačilom, ki preveč razkrivajo.

Janice Dickinson starost ne pomeni veliko. Če si želi obleči kratko krilo, si ga pač nadene ter se v njem samozavestno sprehodi. 57-letnica je bila nekoč znana manekenka, zato je navajena, da je vedno tarča pogledov. Toda tokrat ti morda niso bili več tako zelo občudujoči. Sicer neverjetno lepa zvezdnica znanega resničnostnega šova bi namreč lahko zakrila malo večji del svojih nog. Te so resda dolge in vitke, vendar je njihova koža kar malo preveč zgubana in viseča. Pokazala pa je še svoj dekolte, ki je deloval rdeč, kot bi bila predolgo na soncu brez prave zaščite. Prav sončenje je lahko delno tudi razlog, zakaj ima toliko gubic. Njena koža bi bila za povrh verjetno bolj gladka, če bi imela malo več kilogramov (ki bi jih seveda pridobila z zdravim prehranjevanjem in ne s prenajedanjem, ki lahko povzroči množico drugih zdravstvenih težav). Toda po drugi strani se mora izogniti nihanjem teže. Če se koža enkrat razširi, se zelo težko spet močno skrči nazaj. Elastičnost kože boste sicer povečali z uživanjem zadostnih količin vode (tudi v obliki sadja in zelenjave) in celo z redno telovadbo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587