Vizita.si
image (28)

Novice

Kateri zvezdnik ima dva palca na roki?

K.B.
17. 05. 2011 07.55
7

Čeprav velja za enega najbolj seksi bolivudskih igralcev, ima tudi Hrithik Roshan manjšo lepotno napako. Na desni roki ima namreč dva palca, ki po prepričanju Indijcev menda prinašata srečo.

Hrithik Roshan se je rodil s šestim prstom na desni roki. In čeprav je danes prepričan, da mu dodatni prst prinaša srečo, je zaradi njega v otroštvu preživljal pekel.

''Saj veste, kakšni so otroci, sošolci so se nenehno norčevali iz mene. Tako se nikoli nisem počutil normalnega, enakega ali sprejetega. Postal sem tih in občutljiv,'' se spominja Hrithik Roshan. Pri 21 letih so zdravniki Indijcu diagnosticirali še skoliozo in mu napovedali, da zaradi nje ne bo več mogel plesati ali igrati. Kljub temu se Hrithik ni vdal v usodo in zdravnikom dokazal, da lahko človek z močno voljo premaga katero koli oviro.

Hrithik je v svojem prvem filmu zaigral že v otroštvu, nato pa leta 2000 zaslovel v filmu Kaho Naa... Pyaar Hai. Nato se je njegova kariera le še vzpenjala. Danes je eden najbolj prepoznavnih indijskih igralcev in ima celo svojo voščeno lutko v svetovno znanem londonskem muzeju Madame Tussauds.

37-letni Indijec je seveda imel priložnost, da mu z operacijo odstranijo šesti prst, a se je odločil, da ga noče odstraniti in da bo ostal takšen, kot se je rodil. Sprejel je svojo drugačnost in se sprijaznil z njo. Ne le to, prst je obdržal tudi za to, da ga spominja na vse težke preizkušnje v življenju in vse ovire, ki mu jih je uspelo premagati in preživeti.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587