Vizita.si
image (28)

Novice

Kdaj se je tako postarala?

S.P.
25. 04. 2013 07.49
16

Kritiki so se v tem tednu lotili tudi ameriške igralke Denise Richards, ki naj bi se po njihovem mnenju v zadnjem času vidno in precej postarala, kar je že razburilo njene oboževalce. Kaj vi porečete na videz 42-letnice?

Že res, da je ameriška igralka in nekdanja manekenka Denise Richards ob Pierceu Brosnanu nekoč blestela v vlogi privlačnega Bondovega dekleta, vendar je od takrat minilo že veliko let, natančneje kar 14, česar britanski mediji očitno nikakor ne morejo doumeti. V tem tednu so namreč izrazili veliko presenečenje nad njeno precej spremenjeno in tako imenovano "postarano" podobo, kar je že ujezilo njene najzvestejše oboževalce. Prepričani so namreč, da je glede na to, da je zvezdnica stara že 42 let, povsem razumljivo, da se ob staranju ne more več kosati s svojo "mlajšo" oziroma "boljšo različico".

"Kdaj se je tako postarala? Čutiti je, kot da bi se to zgodilo čez noč. So za to krive ekstremne diete ali naporen režim vadbe, o tem lahko le ugibamo. Je pa jasno razvidno, da je njen obraz na videz precej upadel, koža ohlapna in nič več napeta, veke utrujene, podočnjaki pa tako izraziti, da jih niti debel nanos ličil ne more več prikriti," je na primer po objavi njenih zadnjih fotografij, ko so jo v ponedeljek ujeli v Los Angelesu, zapisal Daily Mail. Med drugim so ugibali tudi o tem, ali Richardsova v želji po mladostnem videzu morda posega po katerem izmed umetnih polnil, saj naj bi bila kakovost kože na njenem obrazu precej boljša kot na vratu in predvsem rokah.

Svetlolaska se na opazke še ni odzvala, so ji pa v bran hitro stopili zvesti oboževalci, ki trdijo, da je za svoja leta še vedno prava lepotica. "Njena vitka postava zagotovo ne razkriva kar treh porodov, za kar ji lahko le čestitamo. Mišičasta in čvrsta postava je namreč plod trdega dela v telovadnici ter redne rekreacije, ki se ji je očitno še kako obrestovala. Rad bi videl vas, kako se boste držali v teh letih," je tako pod objavo zapisal eden izmed komentatorjev. Denise je zagovornica zdravega načina življenja. Prisega predvsem na teorijo, da bi morali vsi zaužiti vsaj tri litre tekočine (vode) na dan, njena velika radost pa je tudi pilates, s katerim se ukvarja vsaj trikrat na teden.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602