Vizita.si
image (28)

Novice

Kdaj se je tako postarala?

S.P.
22. 01. 2013 08.09
4

V preteklih dneh je splet obkrožila zadnja fotografija priljubljene kolumbijske igralke Sofie Vergare, ki pa je precej presenetila celo zveste oboževalce. Realni posnetki se namreč precej razlikujejo od tistih, ki smo jih vajeni s slavnostnih dogodkov na rdeči preprogi ...

Priljubljena kolumbijska igralka Sofia Vergara že od samega začetka svoje uspešne kariere slovi po polnih in zavidanja vrednih oblinah, ki so jo potisnile v sam vrh lestvice najbolj zaželenih zvezdnic na svetu, vendar pa v zadnjem času vse več pozornosti namenjajo tudi njenemu brezhibnemu obrazu, ki krasi že številne naslovnice le najbolj priznanih modnih in popularnih revij. Ravno zato so zvesti oboževalci še toliko bolj presenečeni, ko se v javnosti pojavijo povsem realne fotografije vedno urejenih zvezdnikov, ki dokazujejo, da se lahko svet slave in resnično življenje slavnih posameznikov prav zares še kako razlikujeta.

Tako je v preteklih dneh na spletu šokirala tudi zadnja fotografija temnolase lepotice, ki so jo paparaci ujeli popolnoma nenaličeno in v preprostih oblačilih. Številni kritiki so že podali svoje mnenje, da se je Sofia v zadnjih mesecih precej postarala, sama pa opozarja na nekaj, kar mnogi še kako radi spregledajo. “Menim, da se številni še vedno ne zavedajo, da bom letos dopolnila že 41 let, zato sem na dejstvo, da me primerjajo s kar 20 let mlajšimi posameznicami, še kako ponosna. V resnici mi precej laska, da pri tej starosti name še gledajo tako. Seveda pa sem tudi jaz samo človek in ne morem biti vedno kot iz škatlice. Starosti pač ni mogoče prikriti in časa ni mogoče zavrteti nazaj, vse, kar lahko storim, je, da preprosto skrbim za svoje telo ter ga ohranjam po svojih najboljših močeh. Trudim se živeti zdravo, skrbim za dobro nego svoje kože, pojem veliko sveže zelenjave in – čeprav to neizmerno sovražim – tudi redno telovadim,“ je povedala.

“Vsakič, ko moram sesti na sobno kolo ali se napotiti v telovadnico, postanem slabe volje, a vem, da je to neizogibno. Gubice se množijo, mišice so vse bolj ohlapne, zadnjica ni več tako čvrsta kot nekoč in tudi prsi podlegajo zlobni sili gravitacije. Veliko srečo imam, da zame skrbijo najboljši vizažisti in stilisti, ki res delajo prave čudeže. Dekleta, ne pozabite, že nekaj ličil, počesani lasje in visoke pete lahko žensko popolnoma spremenijo,“ pa šaljivo pove 40-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587