Vizita.si
image (28)

Novice

Kdaj se je tako zapustila?

S.P.
07. 06. 2013 13.41
8

Bodoči mamici Busy Philipps že dolgo očitajo, da se je preveč zredila, zdaj pa je tudi sama priznala, da se je čisto zapustila. Pa se tudi vam zdi, da je njena črnogledost glede na to, da je visoko noseča, malce pretirana?

Ameriško igralko Busy Phillips od dne, ko bo povila že svojega drugega otroka, loči le še nekaj tednov. A je videti, da se zvezdnica trenutno obremenjuje s čisto drugimi stvarmi. Po tem ko so v torek po spletu zaokrožile njene zadnje fotografije, na podlagi katerih so ji tuji mediji očitali, da se je kljub visoki nosečnosti pretirano zredila (govori se, da naj bi njena teža narasla do skoraj 30 kilogramov), se je namreč 33-letnica zdaj čisto zlomila.

Na kritiko zlobnih jezikov, ki se sprašujejo, kdaj se je tako zapustila, je zato v tem tednu odgovorila takole: “Ja, zapustila sem se! Nisem slepa, zavedam se, da sem videti kot kit,“ je zabrusila za britanski tabloid Daily Mail. Svoje oboževalce je dolgo prepričevala, češ da s spremembo, ki se tiče njene teže, ni obremenjena, zdaj pa je končno spregovorila o strahu, da ji po porodu ne bo uspelo odpraviti vseh odvečnih kilogramov. “Bojim se, da bom za vedno ostala debela, s tem pa tudi nič kaj privlačna. Pred 4 leti sem že rodila hčerko, zato vem, kako težko je shujšati, če v nosečnosti pretiravaš. Po njej si nisem nikoli uspela povrniti lepe in vitke postave, zato se bojim, kaj se bo zgodilo zdaj, ko moje telo ni več tako mlado, tudi časa pa je ob mladi družini vedno manj,“ je potožila ter črnogledo nadaljevala. “Nikoli več vam ne bom pokazala svojega telesa, saj se še sama stežka pogledam v ogledalo. Menim, da je odurno in upam, da ne bo takšno ostalo za vselej.“ Želi si, da bi za začetek izgubila vsaj dobrih 10 kilogramov, kar pa ji bo z malce boljše volje ter dobre motivacije zagotovo uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602