Vizita.si
Kelly je odkrito spregovorila o odvisnosti od alkohola in tablet proti bolečinam.

Novice

Kelly Osbourne: Bruhala sem kri!

E. D.
01. 11. 2010 08.12
8

Kelly Osbourne je v enem od intervjujev spregovorila o tem, kako je v času najhujše zasvojenosti pogoltnila tudi po 50 tablet na dan. ''Pogosto sem padla na kolena in bruhala kri, ker so mi tablete razjedale želodec,'' pove Kelly.

Danes je 25-letna hči razvpitega rockerja Ozzyja Osbourna in njegove žene Sharon le senca tega, kar je bila nekoč. Če je bila Kelly pred časom zaradi debelosti in zlorabe alkohola ter zdravil tarča negativnih kritik, danes nanjo marsikdo gleda čisto drugače. 25-letnica je namreč korenito spremenila svoje življenje. Ne le da se ji je po odvajanju vendarle uspelo rešiti odvisnosti od alkohola in tablet proti bolečinam, spremenila je tudi način prehranjevanja in s pomočjo redne telovadbe ter spremenjene prehrane shujšala skoraj 20 kilogramov. Za njene težave je bila v veliki meri kriva depresija, je povedala Kelly, s katero se je spopadala v različnih obdobjih življenja. ''Ko sem se počutila slabo, sem si preprosto naročila pico in s hrano utišala vsa negativna čustva,'' je priznala. Poleg hitre hrane je spila tudi veliko gaziranih pijač z ogromno kalorijami, vse to pa se je seveda poznalo na njenih kilogramih.

A ko hrana ni bila več dovolj, je začela mlada Kelly zlorabljati še alkohol in tablete proti bolečinam. Tudi o tem je zdaj odkrito spregovorila v enem od televizijskih intervjujev. ''Sprva sem konec tedna, za vikend, vzela le eno tableto. Potem sem pojedla po eno tableto na dan, potem že dve dnevno, tri dnevno in tako je šlo naprej,'' je razkrila Kelly. ''Na koncu sem jemala že toliko tablet, da sem pogosto padla na kolena in bruhala kri, ker so mi tablete razjedale želodec. Pogoltnila sem celo do 50 tablet na dan, kar je dvakrat več od smrtno nevarne doze, pa sem kljub temu vsak dan pojedla še kakšno več in upala, da se naslednji dan ne bom več zbudila.''

Potem pa je Kelly uvidela, da tako ne gre več naprej in da jo lahko takšno ravnanje stane življenja. ''Če ne bi odšla na odvajanje, sem prepričana, da me danes ne bi bilo tukaj, in zato sem zelo srečna. Kajti ljudje vsak dan umirajo, ker zlorabljajo tablete proti bolečinam, jaz pa sem jemala veliko večje količine tablet kot ti ljudje,'' še pove Kelly in pravi, da je zdaj kot prerojena. Drugačen način življenja in vitka postava sta jo navdala z samozavestjo in ji omogočila, da se po vrsto letih končno  spet počuti odlično v svoji koži.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587