Vizita.si
Christina Aguilera

Novice

Zaradi debelosti si jo je krepko privoščila!

E. D.
17. 10. 2011 11.31
2

26-letna Kelly Osbourne, ki se je iz zagrenjene debeluške prelevila v postavno in vitko zvezdnico, se je že drugič obregnila ob dodatne kilograme Christine Aguilere. Javno je izjavila, da je 30-letna pevka zares debela.

Očitno Kelly Osbourne, ki se je nekoč borila z debelostjo, a ji je na koncu le uspelo drastično shujšati, nikakor ne more preboleti tega, da ji je v tistih bolj obilnih časih marsikdo očital odvečne kilograme in nezdrav življenjski slog – med drugim tudi glasbenica Christina Aguilera. A zdaj, ko je situacija ravno obratna in je Kelly tista vitka, Christina pa nekoliko bolj okrogla zvezdnica, razvpita hči Ozzyja Osbourna ne varčuje z besedami. Že drugič v dveh mesecih je Christino Aguilero zmerjala z debelo. V oddaji, kjer kot ocenjevalka mode komentira oblačila zvezdnikov, se je obregnila ob Christinino pomanjkljivo garderobo, ki jo je nosila med nastopom na spominskem koncertu preminulemu Michaelu Jacksonu, in izjavila: ''Leta in leta mi je očitala, da sem debela. A v resnici nikoli nisem bila tako debela, kot je zdaj ona.''

Jack in Kelly Osbourne
Jack in Kelly Osbourne FOTO: Reuters

Kaj je krivo za nekoliko bolj okroglo postavo 30-letne glasbenice, ni natanko znano, saj Christina ne dovoli, da bi jo v intervjujih spraševali o dodatnih kilogramih. A strokovnjaki za prehrano, ki so vzeli pod drobnogled pevkino postavo, pravijo, da bi lahko bil za njen drastičen porast teže kriv upočasnjen metabolizem, do katerega bi lahko pripeljalo dejstvo, da se je zvezdnica v preteklosti že večkrat lotila stroge diete in vadbe, potem pa se je vrgla v drugo skrajnost in se začela nekontrolirano najedati. Tako je tudi v preteklosti že večkrat pridobila nekaj odvečnih kilogramov, jih nato spet izgubila, a se čez čas v javnosti znova pojavila nekoliko bolj okrogla.

Ravno obratno pa Kelly, ki je pred dvema letoma shujšala več kot 20 kilogramov, še danes uspešno vzdržuje težo in postavo, kakršno si je takrat prigarala. Spremenila je prehranjevalne navade in celo vzljubila telovadbo, ki je prej nikoli ni marala. Vas zanima, kako natanko ji je uspelo tako drastično shujšati? Potem preberite članek Skrivnosti dramatične izgube teže Kelly Osbourne!

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587