Vizita.si
image (28)

Novice

Kelly Osbourne pristala v bolnišnici

E. D.
07. 11. 2011 08.21
2

27-letna zvezdnica je zaradi poškodbe glave pristala v eni od miamijskih bolnišnic, a so jo kmalu po sprejemu in oskrbi rane pustili domov. Kaj točno se je zgodilo oziroma kako se je zvezdnica poškodovala, ni hotela razkriti. Menda pa naj bi do poškodbe prišlo med ponočevanjem.

Kelly Osbourne se te dni mudi v Miamiju, kjer bi se morala udeležiti tudi modne revije za Madonnino kolekcijo oblačil, imenovano Material Girl. A namesto na modnih brveh je zvezdnica končala v bolnišnici. ''To je dolga zgodba, a povedano na kratko, presekala sem si glavo in potem sem še večkrat padla v nezavest,'' je razkrila zvezdnica, ki so jo zaradi poškodbe in izgubljanja zavesti odpeljali v bližnjo bolnišnico. ''Tam so me pregledali in ker je bilo z mano vse v redu, so me poslali domov.''

Več o nesreči in o tem, kako si je poškodovala glavo, zvezdnica ni hotela razkriti. Povedala je, da bo o celotnem dogodku spregovorila njena mama Sharon Osbourne v svoji ponedeljkovi oddaji. Se pa Kelly ni pozabila zahvaliti ekipi zdravnikov, ki so jo v bolnišnici prijazno sprejeli in poskrbeli zanjo. ''Rada bi se le zahvalila vsem neverjetnim zdravnikom in medicinskih sestram v miamijski bolnišnici, ki so tako lepo poskrbeli zame. Res ste neverjetni!'' je še zapisala na spletnem omrežju Twitter.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587