Vizita.si
Zdaj, ko ima zmanjšano oprsje, se Yasmin počuti veliko bolje.

Novice

Ker so jo neznanci otipavali, si je zmanjšala oprsje

E. D.
12. 09. 2011 08.13
3

Zaradi ogromnih prsi se je življenje 21-letne Yasmin Disney spremenilo v pravo moro. Znanci so se šalili na njen račun, mimoidoči so strmeli v njeno oprsje, v nočnem klubu pa jo je kakšen opiti neznanec celo začel otipavati. Ker je imela vsega dovolj, se je odločila, da se ogromnih prsi znebi …

Dr. Gupta ji je iz vsake dojke odstranil več kot liter maščobe in tkiva. (simbolična fotografija)
Dr. Gupta ji je iz vsake dojke odstranil več kot liter maščobe in tkiva. (simbolična fotografija)FOTO: iStockphoto
Že kot najstnica je imela Yasmin Disney precej veliko oprsje, zaradi katerega je bila nemalokrat tarča posmeha svojih vrstnikov. ''Pri 15 letih sem nosila že nedrčke z dvojno D-košarico, sošolci pa so me klicali 'Yasmin z velikimi joški'. V šoli sem si sicer nadela pogumen izraz, a ko sem prišla domov, sem jokala kot dež. Vse skupaj je postalo celo tako hudo, da nisem več hotela hoditi ven,'' se spominja danes 21-letna Yasmin. Tudi sicer marsikdo preprosto ni mogel mimo njenega ogromnega oprsja. Tako se ji je dogajalo, da je sogovornik povsem nehote ves čas pogledoval proti njenim dojkam, namesto da bi jo gledal v oči. Mimoidoči na ulici so nejeverno strmeli v njene prsi, zgodilo pa se ji je tudi, da je kakšen opiti neznanec v nočnem klubu, ki ga je obiskala s prijatelji, preprosto pristopil do nje in jo prijel za prsi.
Zdaj, ko ima zmanjšano oprsje, se Yasmin počuti veliko bolje.
Zdaj, ko ima zmanjšano oprsje, se Yasmin počuti veliko bolje. FOTO: Facebook

A Yasmin niso pestile le težave z nevljudno okolico, ogromno oprsje je začelo vplivati tudi na njeno zdravje in fizično počutje. Zaradi ogromne teže jo je začel močno boleti hrbet, naramnice nedrčkov so se ji pogosto zarezale v rame in povzročale bolečine. Tako je bilo mladenki kmalu vse skupaj preveč. Vse zdravstvene težave, nejeverni pogledi, posmehovanje in predvsem otipavanje popolnih neznancev so ji kmalu presedli in odločila se je, da ne bo več trpela zaradi ogromnega oprsja. Obiskala je lepotnega kirurga in povedala, da si hoče enkrat za vselej zmanjšati prsi.

Kirurg ji je povedal, da ji lahko prsi zmanjša z neklasično in manj invazivno operacijo, po kateri bo tudi hitreje okrevala, in Yasmin se je odločila, da preizkusi ta novi poseg. ''Povedal mi je za ta novi poseg, ki je prišel k nam iz Amerike in s katerim bi mi brez težav velikost prsi zmanjšal za polovico,'' pojasnjuje Britanka, ki je bila nad operacija navdušena. ''Potekala je v lokalni anesteziji in sploh ni šlo za klasično kirurško rezanje, zato tudi brazgotin nisem imela.'' Dr. Puneet Gupta ji je namreč odvečno maščobo in tkivo iz prsi posesal skozi le en milimeter široke cevčice, tako da so ji po posegu okrog dojk ostale le majhne pikice, ki so spominjale na ugrize komarjev in ki so v nekaj tednih popolnoma izginile. ''Takoj po posegu sem nekaj časa sicer imela dojki še otekli, tudi vsa tista odvečna koža je potrebovala nekaj časa, da se je skrčila in prilagodila novi obliki in velikosti dojk. Še vedno imam na prsih malo odvečne kože, a to me ne moti,'' še pove Yasmin. ''Že štiri ure po posegu sem zapustila kliniko, počivati pa sem morala le 24 ur, tako da sem se zelo kmalu spet vrnila v službo. Že takoj pa sem opazila očitno razliko. Moje prsi so namreč takoj bile občutno manjše. Dr. Gupta mi je namreč iz vsake dojke posrkal več kot liter maščobe in prsnega tkiva. In rekel je, da sem bila pacientka z največjim oprsjem do sedaj, ki ga je moral zmanjšati.''

Zdaj ko so njene prsi končno občutno manjše, je Yasmin navdušena. Počuti se veliko bolje – tako fizično kot psihično. Končno lahko kupuje oblačila, ki so ji všeč in ni ji več treba oblačiti ogromnih majic ter velikanskih nedrčkov. Je bolj samozavestna in preprosto mnogo bolj srečna. ''Zadnjič sem šla v supermarket in takoj ko sem prišla domov, sem fantu Tobyju povedala, da ni niti eden strmel v moje prsi ali jih celo komentiral. Končno sem se počutila normalno in to je naravnost odlično!'' je še navdušeno povedala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587