Vizita.si
Po zahvalnem dnevu je Kim tistim, ki želijo odpraviti posledice obilne zahvalne večerje, svetovala, naj ostanke zahvalne večerje zavržejo in se osredotočijo na telovadbo ter zdravo prehrano in naj spijejo velike količine vode.

Novice

Kim spet ponudila nekaj nasvetov ...

K.P.
28. 11. 2012 15.50
57

Pred kratkim so Američani praznovali zahvalni dan, za katerega je značilno, da ga praznujejo v krogu najbližjih in z obilno večerjo. Pregrešila se je tudi Kim, ki zdaj ponuja nekaj nasvetov, kako preprečiti kopičenje kilogramov.

Kim pravi, da je dobro imeti pri telovadbi prijatelja. Njej med rekreacijo družbo dela sestra Kourtney.
Kim pravi, da je dobro imeti pri telovadbi prijatelja. Njej med rekreacijo družbo dela sestra Kourtney. FOTO: X17 Agency
Ena od značilnosti zahvalnega dne pri Američanih je obilna večerja, katero si običajno privoščijo v družinskem ali prijateljskem krogu.

Ta dan na jedilni mizi zadišijo razne dobrote od nadevanega pečenega purana, pire krompirja, repe, brusnične omake in vse do bučne pite. Tako obložena miza pa mnoge vsekakor premami, da se tisti dan malce pregrešijo pri dieti. Pregrešila se je tudi Kim Kardashian, ki svojim sodržavljanom svetuje, naj si tega ne očitajo, temveč naj ostanejo osredotočeni. Tistim, ki želijo odpraviti posledice zahvalne večerje, je ponudila nekaj nasvetov.

"V prazničnem času vsi tu in tam pridobimo nekaj odvečnih kilogramov, vendar s tem ni nič narobe,“ je povedala. "Vrnite se nazaj v svoj običajni ritem, osredotočite se na zdravo prehrano in si omejite posladke. Konec koncev kmalu pride tudi božič,“ svetuje Kim. "Vrzite stran ostanke od zahvalne večerje. Ne glede na to, kako slastni so, je zahvalnega dneva konec. Ni vam treba še v naslednjih dneh jesti teh ostankov,“ je lepotica zapisala na svojem blogu.

Kim svetuje tudi, naj se ljudje odpravijo v telovadnico. "Najboljši način, kako se motivirati za rekreacijo, je, da telovadite v družbi. Jaz telovadim s Kourtney. Vprašate lahko prijatelja ali sorodnika, da se vam pridruži.“

Njeno zadnje priporočilo je uživanje velikih količin vode. "Presenečeni boste nad tem, kakšne učinke ima voda na vašo 'shujševalno misijo' in na telesno vadbo. Večina nas ne zaužije dovolj vode, poleg tega pa si v prazničnih dneh mnogi namesto vode raje privoščijo gazirane pijače ali alkohol. Vsak dan bi morali zaužiti vsaj dva litra vode. To naj bo naš cilj,“ zaključuje slavna starleta.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602