Vizita.si
image (28)

Novice

Pod vsemi ličili se je skrivalo tole ...

S.P.
15. 11. 2012 08.24
8

Rjavolasa lepotica Kim Kardashian že od samega začetka slovi po brezhibnem videzu, ki pa mu očitno tokrat ni namenila pretirane pozornosti. V javnosti se je pojavila povsem nenaličena, s tem pa nehote razkrila tudi številne nepravilnosti, ki bi ji jih le redko pripisali.

Diva resničnostnih šovov Kim Kardashian je bila še do pred kratkim več kot navdušena nad svojim obiskom v Londonu, kjer je predstavila novo linijo oblačil in z javnimi nastopi promovirala družinsko znamko, a videti je, da se je prijetno potovanje nenadoma spreobrnilo v prav stresno. Zvezdnica je običajno videti kot iz škatlice, po nedavni vrnitvi v domače okolje pa je oboževalce naravnost presenetila z neurejeno in precej realno podobo.

Zadovoljiti 10-tisočglavo množico, ki neprestano vzklika tvoje ime in prosi za avtogram, je zagotovo precej naporno, zato po vrnitvi v Miami 32-letnica nad novim valom oboževalcev ni bila ravno navdušena. Neurejena se je čemerno sprehodila do avtomobila, medtem pa ni mogla ubežati tudi številnim fotografom, ki so še kako hitro opazili njene velike temne podočnjake in nečisto ter mozoljasto kožo.

“Nenehno potujem, selim se iz hotela v hotel, hkrati pa se trudim obdržati še dobro ravnovesje med poslovnim in družinskim življenjem. Miami je bil do zdaj več kot naporen, zato mi tovrstne žaljivke zagotovo ne bodo pomagale. Naporen življenjski slog terja svoj davek, zato ni čudno, da se kdaj v nov dan prebudim že čisto pregorela. Vsi se obremenjujete s tem, kaj je dobro, slabo, grdo ali lepo, nihče pa ne pogleda človeka v srce in oceni njegove duše, kar me zelo žalosti“, pa je nedavne dogodke komentirala Kim, ki s svojo sestro že pripravlja novo sezono priljubljenega resničnostnega šova Kourtney and Kim Take Miami.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587