Vizita.si
image (28)

Novice

Kim pokazala neverjetno ozek pas

L.E.
22. 02. 2012 13.02
25

Že nekaj mesecev fotografije, ki so jih posneli paparaci, dokazujejo, da redno obiskuje telovadnico. Sedaj je na plaži pokazala, da se njen trud očitno še kako izplača.

Kim Kardashian je znana po svojih oblinah, toda ali ste vedeli, da se lahko pohvali tudi z neverjetno vitkim pasom? Njena postava je prava peščena ura. 31-letna zvezdnica resničnostnega šova si je nedavno privoščila nekajdnevni počitek v Miamiju, kjer se je lahko sprostila na plaži in ob bazenu. Seveda paparaci niso bili daleč in so hitro posneli, kako dobro je videti v kopalkah.

Četudi priznava, da ima rada nezdravo hrano, se ji, da bi ohranila lepo telo, pridno odreka. Izogiba se sladkorju in enostavnim ogljikovim hidratom ter pazi, da uživa dovolj beljakovin in vode. Zjutraj si privošči ovseno kašo ali jajca, za kosilo in večerjo pa meso, ki je pripravljeno na žaru, ter zelenjavo. Ko se želi posladkati, poseže po sadju, ki ga nemalokrat v mešalniku zmeša z mlekom. Tako je tudi prav, saj vitkega pasu ni mogoče doseči brez zdrave in uravnotežene prehrane.

Poleg tega redno telovadi. Ima osebnega trenerja, ki ji pripravi program aerobne vadbe, ki mu sledi dvigovanje uteži. Če želite pridobiti bolj vitek pas, je pomembno, da se posvetite mišicam, ki so ob robu trebuha. Pomagali vam bodo trebušnjaki, pri katerih zgornji del trupa med dvigovanjem obračate na stran ali zgornji del dvigujete normalno, vendar na stran obrnete noge. Poskusite lahko tudi vrteti obroč ali se vpišete na ure trebušnega plesa. Vendar svojega cilja ne boste dosegli, če ne boste izvajali tudi aerobne vadbe, ki bo pokurila odvečno maščobo in vam, če je to potrebno, pomagala izgubiti odvečne kilograme. Ni treba, da obiskujete ravno ure aerobike, lahko tudi tečete, kolesarite ali plavate. Vaš pas se namreč vsekakor ne bo mogel zožiti, če se na trebuhu ne bodo najprej stopile maščobne blazinice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587