Vizita.si
“Na skrivaj sem se dolga leta neprestano izogibala sončnim žarkom, saj so sovražnik številka 1, kar se tiče zdravja kože. Telo v kar največji meri prekrivam z dolgimi oblačili, v morju pa se okopam šele takrat, ko se sonce že skoraj skrije.“

Novice

Kim razkriva težko pričakovano skrivnost

S.P.
23. 01. 2013 13.03
17

Priljubljena ameriška igralka Kim Basinger je dolgo zatrjevala, da svojo neminljivo lepoto ohranja zgolj z redno telesno aktivnostjo in zdravo prehrano. Tokrat pa se je vendalre odločila razkriti svojo pravo skrivnost do lepe in zdrave kože, ki je presenetila njene oboževalce.

“Na skrivaj sem se dolga leta neprestano izogibala sončnim žarkom, saj so sovražnik številka 1, kar se tiče zdravja kože. Telo v kar največji meri prekrivam z dolgimi oblačili, v morju pa se okopam šele takrat, ko se sonce že skoraj skrije.“
“Na skrivaj sem se dolga leta neprestano izogibala sončnim žarkom, saj so sovražnik številka 1, kar se tiče zdravja kože. Telo v kar največji meri prekrivam z dolgimi oblačili, v morju pa se okopam šele takrat, ko se sonce že skoraj skrije.“FOTO: people.com

Videti je, da se čas za nekatere resnično lahko ustavi. Priljubljeno ameriško igralko ter nekdaj uspešno manekenko Kim Basinger so mediji že pred več kot 40 leti uvrščali na seznam najbolj privlačnih in zaželenih zvezdnic na svetu in kdo bi si mislil, da bo tako tudi danes. Zvezda velikih platen nas namreč kljub dejstvu, da bo letos dopolnila že okroglih 60 let, še vedno navdušuje s svojo neminljivo lepoto, njen brezhiben obraz pa bi zlahka pripisali celo precej mlajšim posameznicam.

Že dolgo ni skrivnost, da Kim svoj videz vzdržuje predvsem s pomočjo stroge vegeterijanske diete in redne telesne vadbe, saj se tako v telovadnici kot tudi v naravi pridno poti do 6-krat na teden, tokrat pa je oboževalcem zaupala popolnoma novo metodo, ki pa ni tako preprosta, kot se sliši. “Na skrivaj sem se dolga leta neprestano izogibala sončnih žarkov, saj so sovražnik številka 1, kar se tiče zdravja kože. Sprva sem pazila, da se jim nisem izpostavljala v času, ko so ti najmočnejši, z leti pa to seveda počnem veliko bolj zavedno in aktivno. Poleti telo kljub vročini v kar največji meri prekrivam z dolgimi oblačili, na plaži pa čez dan počivam pod šotorom in se v morju okopam šele takrat, ko se sonce že skoraj skrije. Verjemite, tega se je zelo težko držati, a meni se je odlično obrestovalo,“ je pojasnila.

Sicer pa je treba kožo tudi redno in predvsem ustrezno negovati. “To pomeni, da jo moramo s pomočjo vlažilnih krem ali drugih naravnih izdelkov večkrat dnevno dodobra navlažiti, že nekaj ur pred spancem pa tudi spočiti. Ponoči nanjo ne smemo nanašati nobene 'kemije', saj koža potrebuje svoj čas, da znova zadiha,“ pa je prepričana svetlolasa lepotica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587