Vizita.si
image (28)

Novice

Kim tokrat pokazala preveč!

S.P.
21. 12. 2012 15.29
14

Diva resničnostnih šovov Kim Kardashian je spet naredila napako, ko se je v pretesnih in prosojnih oblačilih odpravila v javnost ter nevede pokazala več, kot je želela. Ji bo tokrat uspelo ukrotiti bujne obline?

Zdi se, da je Kim Kardashian med dolgimi prazniki spet malce pozabila na svojo dieto, saj se je v četrtek po dolgem času že navsezgodaj zjutraj napotila v telovadnico, kjer pa so jo fotografi ujeli v precej nepričakovanem stanju. Potem ko naj bi ravno pred kratkim že uravnala telesno težo, je ob vstopu v fitnes v tesno oprijetih in prosojnih oblačilih spet razkrila nekaj odvečnih kilogramov, ki jih zagotovo ni bila najbolj vesela.

Govori se, da naj bi za pomoč prosila celo eno najbolj priznanih osebnih trenerk na svetu Tracy Anderson, ki je telovadila tudi s slavno igralko Gwyneth Paltrow in slovi po hitrih, učinkovitih ter predvsem trajnih rezultatih. Diva resničnostnih šovov se tako od 30 do 60 minut na dan poti na steperju, ki je odlična kardio vadba za porabljanje odvečne energije, svoje bujne obline pa naj bi nadzorovala predvsem z zahtevnimi počepi, trebušnjaki in dvigovanjem prilagojenih uteži. “Pogosto se znajdem v situaciji, ko nisem ravno zadovoljna s svojo postavo, saj je moj največji problem reči 'ne' okusni hrani. Še posebej težko se uprem raznim sladkarijam, ki so moja prava obsesija, pa čeprav imam potem zato nekaj dodatnih kilogramov in največje ženske nadloge – celulita. Tako mi ne preostane drugega, kot da stisnem zobe in popravim nastalo 'škodo'“, pa je 32-letnica pojasnila v intervjuju za ameriško revijo Self Magazine.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587