Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka na robu živčnega zloma?!

S.P.
05. 10. 2012 15.47
11

Kaže, da Kirstie Alley ne bo več dolgo prenesla medijskega obleganja ter neusmiljenih kritik javnosti, saj je psihični napor brez dvoma vse večji. Zvezdnica je zopet vidno izčrpana, vračajo pa se tudi vsi izgubljeni kilogrami.

Nenehna nihanja teže ter konstantno nabiranje odvečnih kilogramov brez dvoma povzročajo močan pritisk na psihično stabilnost prav vsakega posameznika, ki se spopada s tovrstnimi težavami. Pa si lahko predstavljate, da vas ob tem neprestano spremljajo še številne kamere ter neusmiljene kritike javnosti?

Prav s tem se namreč že vrsto let spopada Kirstie Alley, ki ji je tokrat očitno prekipelo. Po nedavnem uspehu in veliki zmagi v svojem življenju, ko je uspela drastično spremeniti svojo postavo, se namreč po ulicah Los Angelesa zopet sprehaja vidno izčrpana. Videti je, da kljub napornim triurnim treningom njeni kilogrami zopet nenadzorovano naraščajo, česar sama preprosto ne more razumeti. “Trenutno sem pod velikim pritiskom, saj se vse odvija v nasprotni smeri, kot bi si sama želela. Od sebe zares veliko pričakujem, zato neuspeh ni sprejemljiv. Obljubljam, da se bom za uresničitev svojih sanj gnala do konca,“ pojasnjuje slavna igralka.

Potem ko je v letu 2008 tehtala že več kot 100 kilogramov, se je namreč odločila ukrepati s pomočjo resničnostnega šova Ples z zvezdami, ki sodelujočim pomaga pri izgubi odvečne telesne teže. Seveda je njen trud naravnost navdihujoč, a se mnogi že sprašujejo, ali ni igralka vendarle šla malo predaleč.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587