Vizita.si
image (28)

Novice

Ko gre vse narobe ...

Ni.J.
17. 09. 2011 09.04
24

Namen lepotnih posegov je na prvem mestu zagotovo izboljšanje videza, a rezultati očitno niso vedno takšni, kot bi si jih želeli. Nekatere zvezdnice so namreč zaradi operacij videti prav obupno.

Kot že samo ime pove, so lepotni posegi namenjeni polepšanju videza. Z njihovo pomočjo si nekateri popravijo ukrivljen nos, povečajo premajhne prsi, odpravijo odvečno maščobo … Pri nekaterih zvezdnikih pa lepotni posegi niso dosegli takšnega učinka. Nasprotno, po njih so videti obupno!

Amanda Lepore, rojena kot Armand, je ameriški fotomodel in transseksualna ikona. Že pri 15 letih je začela jemati ženske hormone, pri 17 letih ji je oče njenega tedanjega fanta plačal poseg popolne spremembe spola. Kasneje si je dala trikrat povečati prsi, polomiti in premakniti rebra, da je bila njena postava bolj podobna peščeni uri, močno povečati ustnice, popraviti nos, povečati zadnjico, privzdigniti čelo, potegniti lasišče niže, popraviti obliko oči … Koliko posegov natančno je prestala, ne ve zagotovo.

Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva ali krajše kar 18. vojvodinja d'Alba, je ena najbogatejših žensk v Španiji, njeno premoženje namreč ocenjujejo na več kot 3 milijarde evrov. Kljub temu je v svetu znana predvsem po svojih neštetih plastičnih operacijah, s katerimi je dobesedno uničila svojo naravno lepoto. V obraz si je dala vbrizgati maščobo, botoks, večkrat si je dala popraviti nos, nategniti kožo na obrazu, privzdigniti obrvi, v ustnice vbrizgati silikon in kolagen, prestala je liposukcijo obraza in vratu …

Več kot očitno je, da italijanska modna oblikovalka Donatella Versace in sedanja podpredsednica podjetja Versace Group ne more živeti brez plastičnih posegov. Večkrat si je dala vbrizgati silikon in kolagen v ustnice, zaradi česar so videti napihnjene in plastične, popraviti si je dala nos, povečati prsi, je redna uporabnica botoksa, s pomočjo katerega je videti bolj napeta koža na njenem obrazu in vratu, mnogi pa menijo, da si je dala popraviti tudi ličnice.

Country pevka in igralka Dolly Parton prav tako prisega na lepotne posege. V svoji dolgoletni karieri je prestala kar nekaj posegov, med drugim povečanje prsi, pomladitev obraza s kemičnim pilingom, lifting vratu in obraza, dala si je privzdigniti prsi in zadnjico, privzdigniti veke, prisega pa tudi na botoks. Njena teorija je, da je treba tisto, kar je z leti postalo nagubano in viseče, popraviti.

Pevec Pete Burns, katerega najbolj znana pesem je verjetno 'You Spin me Round (Like a Record)', je znan po tem, da je vse svoje prihranke zapravil za rekonstrukcijske posege. V ustnice si je dal večkrat vbrizgati poliakrilamid, v ličnice si je dal vstaviti vsadke, popraviti pa si je dal tudi nos. Leta 2006 je razkril, da je skoraj vse svoje prihranke zapravil za rekonstrukcijske operacije, ki so trajale kar 18 mesecev in ki so bile posledica hudih zapletov pri enem izmed lepotnih posegov na ustnicah.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587