Vizita.si
image (28)

Novice

Ujeli so jih v najslabšem trenutku …

L.E.
29. 08. 2012 08.02
35

Zakaj bi morale biti vedno videti popolne? Tudi največje zvezdnice imajo dneve, ko si ravno ne želijo, da bi njihove fotografije pristale v vseh svetovnih medijih.

Navajeni smo jih videvati v njihovih najboljših izdajah. Toda vsi smo samo smrtniki; imamo dneve, ko smo videti boljše, in dneve, ko smo videti slabše. Vendar se sami takrat lahko izognemo fotoaparatom, medtem ko so pravim zvezdnikom paparaci za petami na vsakem koraku. Po drugi strani je tudi najbolj občudovane lepotice včasih blagodejno pogledati še, ko so brez ličil, sicer nam njihove podobe, ki jih vsakodnevno spremljamo v vseh mogočih medijih, lahko celo omajajo samozavest. Naslovnice so namenjene občudovanju, vendar se z ljudmi, ki na njih pristanejo, ne smemo vedno primerjati. Posebno najstniki, ki svojo samopodobo še gradijo, so lahko hitro zavedeni, kar pa ni prav.

Po drugi strani je posebej v poletnih dneh normalno, da se tudi najbolj znane osebnosti naokoli sprehajajo brez ličil. To je že tako obdobje, ko se po navadi veliko potimo, zato ni priporočljivo, da svoj obraz prekrijemo še s tono kemije. Če že moramo kaj uporabiti, naj bo to raje obarvana krema. V najtoplejših dneh je za povrh priporočljivo večkratno prhanje, med katerim seveda vsakič umijemo tudi svoj obraz. To pa bo zelo težko, če bomo imeli vedno popolno izdelano masko. Zakaj ne bi tako kot največje zvezdnice kdaj podarile svoji koži vsaj malo odmora? Če to že ni mogoče med delavnikom, si takšen luksuz privoščite vsaj po službi, med vikendi in na počitnicah. Razlika bo kmalu vidna. Vaša koža bo bolj sijoča in spočita.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587