Vizita.si
image (28)

Novice

Shujšala kar 86 kg in končno dobila poroko svojih sanj

N.D.
03. 12. 2012 15.50
20

Rebecca Dobson je na svoj drugi poročni dan naravnost osupnila vse prisotne, potem ko ji je v pičlem letu dni uspelo izgubiti kar 86 kilogramov ter izpeljati spremembo, ki ji je za vedno spremenila življenje. Poglejte, kako ji je uspelo.

Tako kot mnoga dekleta je tudi Rebecca Dobson dolgo sanjala o svoji pravljični poroki, ko bo v rožnati obleki korakala proti oltarju in s svojim videzom jemala dih, a ji to na poročni dan pred sedmimi leti, ko je tehtala dobrih 159 kilogramov, žal ni uspelo. “Zaradi prekomerne telesne teže sem se morala poročiti v preprosti beli obleki, saj lepše glede na mojo velikost pač ni bilo mogoče dobiti. Andrev mi je sicer vztrajno laskal in me prepričeval, da sem popolna, a sem se realnega stanja sama še predobro zavedala. Seveda sem bila izjemno vesela, da sva se končno vzela, zaradi razočaranja nad samo sabo pa vendarle tudi precej nesrečna,“ se spominja.

Teža pa je kaj kmalu začela občutno vplivati tudi na njeno zdravstveno stanje. “Vse se je vrtelo okrog hrane. Ker se nisem mogla upreti sladkorju in raznim prigrizkom, sem prišla že do te meje, da mi je moral mož obuvati nogavice, saj nisem dosegla svojih gležnjev, kaj kmalu pa nisem mogla več niti sama vstati iz postelje. Zdravniki so me opozorili, da tako ne bom dočakala svojega 40. leta starosti in me nagovorili k obvodu želodca, ki bi mi utegnil rešiti življenje“.

Dolgo je oklevala, nato pa je na spletu našla svojo sanjsko poročno obleko, ki je v njej vzbudila neizmerno željo po spremembi. Odločila se je, da bo uravnala svojo telesno težo in ob obnovitvi poročnih zaobljub ta dan končno doživela tak, kot si ga je vedno želela. “Misel na to, da grem pod nož, je bila sicer grozljiva, a sem vedela, da me nič več ne more ustaviti. S pomočjo operacije sem v enem samem mesecu uspela izgubiti kar 20 kilogramov, kar mi je vlilo nove volje in moči, da dosežem svoje sanje. Moj odnos do hrane se je popolnoma spremenil, zaradi česar sem danes že 86 kilogramov lažja in precej bolj samozavestna. Menim, da sem povsem nova oseba,“ je zadovoljna z izjemnimi dosežki.

Presrečna Rebecca je tako v letošnjem poletju popolnoma šokirala vse prisotne, ko je pred oltar v cerkvi St. Margaret’s Church stopila kot povsem prerojena in neprepoznavna oseba, ki je dosegla nekaj, s čimer se lahko pohvalijo le redki.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587