Vizita.si
Imate težave s prostato?

Novice

Rodil se je z dvema penisoma!

E. D.
16. 06. 2010 08.49
0

Kitajec Ang Qiang se je rodil z dvema penisoma, a ga to sploh ni pretirano motilo. Vse dokler mu ni punca, ki se je očitno dvojne moškosti ustrašila, rekla, naj se znebi enega penisa ali pa se bo ona znebila njega.

Sliši se neverjetno, a je resnično. Kitajec Ang Qiang je, odkar je vedel zase, živel z dvema penisoma. Takšen se je že rodil in dejstvo, da ima v hlačah kar dva korenjaka, ga ni pretirano motilo. Tudi ko je punci razkril, da je veliko bolj obdarjen kot marsikateri drugi moški, je to ni pretirano vrglo s tira. A sčasoma jo je misel, da ima njen fant kar dva spolna uda, očitno prestrašila, saj je od Anga zahtevala, naj se enega penisa znebi, ali pa se bo ona znebila njega. ''Sprva je bila nad mojo nenavadno telesno lastnostjo kar nekoliko navdušena, a potem se ji je vse skupaj zdelo vedno bolj čudno,'' je povedal Kitajec, ki se je zaradi velike ljubezni do dekleta odločil, da se odpove enemu od penisov.

Ni pa Ang Qiang edini, ki se je rodil z dvema spolnima udoma. Po svetu živi približno 100 moških s takšno telesno napako, do katere pride kmalu za tem, ko ženska zanosi – domnevno že nekje v 23 oziroma 25 dnevu nosečnosti. Pri nekaterih zarodkih se potem poleg dveh penisov podvojijo še nekateri drugi organi – ledvice, zadnjik, celo nekatera hrbtenična vretenca. Včasih se zgodi, da moškemu oba penisa delujeta normalno – sta prekrvavljena in skozi njiju lahko odvaja urin, v nekaterih primerih pa je drugi spolni ud popolnoma neuporaben. Večinoma sta spolna uda izraščena tako, da sta eden ob drugem, približno enake velikosti. Lahko pa se zgodi, da en penis prekriva drugega, raste čez njega. Kakor koli, dva spolna uda sta sila neprijetna, ko pride do spolnosti, pravijo moški s to redko telesno posebnostjo, poleg tega jih je veliko tudi neplodnih.

Ang Qiang se je v imenu ljubezni odločil, da si drugi penis odstrani. (simbolična fotografija)
Ang Qiang se je v imenu ljubezni odločil, da si drugi penis odstrani. (simbolična fotografija)FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587