Vizita.si
Kate pravi, da njena postava še zdaleč ni popolna.

Novice

Zvezdnica ponosna na svoje nepopolne prsi in celulit

K.P.
09. 07. 2012 07.59
8

Kate Winslet zase trdi, da njena postava še zdaleč ni popolna, a kadarkoli v filmu odvrže oblačila, jo ženske po vsem svetu podpirajo.

Prejela je nagrado emmy za vlogo v seriji Mildred Pierce, kjer je prav tako odvrgla oblačila.
Prejela je nagrado emmy za vlogo v seriji Mildred Pierce, kjer je prav tako odvrgla oblačila.FOTO: Reuters
Oskarjevka Kate Winslet, sicer ena redkih hollywoodskih zvezdnic, ki zagovarja naravni videz in se za zdaj trmasto otepa estetskih posegov, velikokrat pristane na raznih lestvicah najbolj seksi žensk na svetu, čeprav sama trdi, da njena postava še zdaleč ni popolna in se, kar se tiče telesa, ne razlikuje od vsake druge povprečne ženske.

V filmih je že nekajkrat odvrgla oblačila, s čimer ni navdušila le moških, temveč ji je veliko podporo izkazal tudi ženski del občinstva. Ženske so namreč nad njenim naravnim videzom naravnost navdušene. "Moje prsi niso popolne,“ pravi 36-letna igralka, ki je pred petnajstimi leti v filmu Titanic gola pozirala pred Leonardom DiCapriom. Razgalila se je tudi v filmih Mali otroci, Bralec, Sveti dim in v seriji Mildred Pierce, za katero je Kate že prejela nagradi emmy ter zlati globus. Igralkin neobremenjen pristop k snemanju golih prizorov je pomagal že marsikateri ženski in igralki, da se je dobro počutila v svoji koži, kar ni presenetljivo, saj igralka pravi: "Videti sem kot ljudje, ki jih srečaš na ulici. Nimam popolnih prsi in nisem brez celulita, saj imam obline. Če je to nekaj, kar drugim ženskam da dober občutek, se mi to zdi super.“ Na vprašanje, zakaj se v filmih pogosto sleče, pa odgovarja: "To se mi v tistem trenutku zdi pomembno za lik, ki ga igram, in za zgodbo, ki jo želim povedati. Vem, da tega ne stori veliko igralk, ampak sama se imam za povsem običajno osebo.“ Nedavno si je lahko Kate, tako kot mnogi drugi ljudje, Titanic ogledala v 3D tehniki. S tem, da se je od snemanja filma postarala za 15 let, se sploh ne obremenjuje. Pravi, da svoje telo v celoti sprejema in je glede videza povsem samozavestna. "Spominjam se, da sem pri svojih 21 letih razmišljala, da bom imela pri 36 prsi pri kolenih, slabe lase in grozne zobe, vendar se pri svojih letih počutim močno, udobno in samozavestno kot še nikoli prej,“ razlaga Kate, ki se je kot najstnica stalno borila z odvečnimi kilogrami.

Od snemanja Titanika, v katerem je gola pozirala pred Leonardom DiCapriom, je minilo 15 let.
Od snemanja Titanika, v katerem je gola pozirala pred Leonardom DiCapriom, je minilo 15 let.FOTO: Blitz Film

Mnoge igralke, ki ne želijo podleči trendom estetske kirurgije, med njimi tudi Kate Winslet, za svoj videz skušajo skrbeti z zdravim načinom življenja in telovadbo. Kate trenutno prisega na pilates, ki ga izvaja 20 minut dnevno. Prav pilates pa je odlična vrsta vadbe za vse tiste, ki želijo oblikovati svoje telo, saj lahko s pilatesom in njemu podobnimi vajami pokurimo maščobe ter privzdignemo zadnjico in tudi prsi. Pri slednjem pomaga tudi aerobna vadba z utežmi ali pa joga, pri kateri se telo vidno utrdi in pridobi večjo fleksibilnost.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587