Vizita.si
image (28)

Novice

Ko so že mislili, da jih nič več ne more presenetiti, je pevka znova ogorčila javnost

S.P.
08. 03. 2013 13.09
5

Britanski mediji znova poročajo o zadnjih spremembah ene najuspešnejših raperk na svetu Lil' Kim, ki pa je po njihovem mnenju že prekoračila mero dobrega okusa. Ali lahko ugotovite, kaj je spremenila tokrat?

“Ko smo že mislili, da smo videli vse in da nas nič več ne more presenetiti, je pevka znova šokirala z ekstremnimi ter povsem nerazumljivimi spremembami,“ poroča britanski tabloid Daily Mail. V last so namreč prejeli zadnje fotografije Lil' Kim, ene najuspešnejših raperk na svetu, ki se je v tem tednu po ulicah New Yorka, kjer trenutno promovira svoj novi album, znova sprehodila skorajda neprepoznavna.

“O lepotnih posegih ni nikoli veliko govorila, pa saj ji ni bilo treba. Vsaka sprememba je namreč celo brez opozorila več kot opazna. Vsak nov videz ji manj pristoji in vsakič znova je videti še manj naravna, kot je bila prej," so prepričani. O tem, kaj naj bi zvezdnica spremenila tokrat, niso poročali. Je pa za medij New York Daily News spregovoril dr. Boris Ackerman, priznani plastični kirurg iz Kalifornije, ki zvezdnice ni nikoli operiral, naj bi bil pa z njenimi dejanji že dolgo dobro seznanjen. “Skoraj prepričan sem, da je Kim pred kratkim prestala nov lepotni poseg, in sicer na predelu obeh zgornjih vek, saj naj bi se po mojih informacijah ti že precej povesili, kar pa za njeno starost niti ni več tako neobičajno,“ pojasnjuje in ugotavlja, da pa se vzrok za zdajšnjo spremembo skriva še nekje drugje. “Ni skrivnost, da se pevka že dalj časa bori z odvečnimi kilogrami, a menim, da je tokrat dosegla svoj maksimum. Njen obraz je vidno bolj poln in zaobljen, zaradi česar so tudi rezultati predhodnih posegov zdaj veliko manj vidni,“ je opozoril.

38-letnica, ki ji pripisujejo tudi lepotno rekonstrukcijo nosu ter nosnic, uporabo plastičnih vsadkov na predelu prsi, ustnic, ličnic in spodnje čeljusti, večkrat pa naj bi poskušala posvetliti celo ten svoje kože, kot običajno na tovrstne obtožbe ne odgovarja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602