Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica mahnila soigralca in se poškodovala!

L. E.
28. 11. 2011 11.48
0

Za mlado igralko nas skorajda že malo skrbi – ves čas se namreč pojavlja z novimi poškodbami. Preberite, kaj je povedala o najnovejši.

Kristen Stewart svojo vlogo akcijske zvezde očitno jemlje malo preresno. Komaj 21-letna igralka se je namreč med snemanjem zadnjega projekta poškodovala že drugič. Ji mar producenti filma niso ponudili nobene zaščite ali nadomestnega igralca?

Tako je o svoji krvavi odrgnini spregovorila med zadnjim intervjujem: "Morala bi ga malo zgrešiti (svojega soigralca namreč), vendar pa sem ga kar mahnila (in to očitno še zelo močno)." Nov igralkin film govori o Sneguljčici, vendar se ta očitno ne obnaša ravno tradicionalno. Kristen je sicer svojo rano označila za povsem neresno, vendar pa je vseeno zaskrbljujoče, da se je med snemanjem filma že dvakrat poškodovala. Zvezdnica tudi kar naprej snema – zato je vzrok njenih težav lahko tudi utrujenost. Upajmo, da jo je izučilo in bo le začela bolj skrbeti zase.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587