Vizita.si
Za daljšo erekcijo si je Američan kokain vbrizgal v penis in ostal brez nog, devetih prstov na rokah in nenazadnje penisa.

Novice

Kokain si je vbrizgal v penis

K.B.
19. 10. 2009 21.43
6

Kar naj bi kokain podaljšal spolni užitek, si je 34-letni Američan to drogo vbrizgal kar v sečnico. Čeprav je imel erekcijo kar tri dni, pa so mu zaradi strdka krvi morali amputirati obe nogi, devet prstov na rokah in penis.

Za daljšo erekcijo si je Američan kokain vbrizgal v penis in ostal brez nog, devetih prstov na rokah in nenazadnje penisa.
Za daljšo erekcijo si je Američan kokain vbrizgal v penis in ostal brez nog, devetih prstov na rokah in nenazadnje penisa.FOTO: iStockphoto

Mnogi verjamejo, da kokain poveča spolni užitek in omogoča kasnejšo ejakuacijo. To pa je mislil tudi Američan, ki pa si ga je vbrizgal kar direktno v penis. A žal se je to sprevrglo v nočno moro. Takoj po vbrizgu je utrpel izjemno bolečo erekcijo, ki je trajala kar tri dni. Bolečine je vse te dni prestajal, dokler niso bile že tako neznosne, da se je opogumil in pomoč poiskal pri zdravniku. V bolnišnici so ugotovili, da ima krvne strdke v genitalijah, rokah, nogah, hrbtu in prsih in mu diagnosticirali gangreno. Nesrečnežu je ta v 12 dneh tako napredovala, da so mu morali amputirati obe nogi, devet prstov na rokah in tudi njegov penis.

Sicer pa je ta primer izjemno redek. Običajno se kokain absorbira v krvni obtok skozi porozne membrane sečnice, podobno kot pri uživanju skozi nos. In sam po sebi naj ne bi povzročil takšnih zdravstvenih težav. Zdravniki predvidevajo, da je moški hkrati zbolel še za neko drugo infekcijo, ki je v kombinaciji s kokainom povzročila takšne zaplete. Seveda pa uživanje kokaina povzroči večje tveganje za srčno in možgansko kap in ostale zdravstvene težave.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587