Vizita.si
“Samozavestno je smuknila v zapeljive kopalke in razkrila, da je njen trebušček še vedno lepo oblikovan, koža pa čisto nič ohlapna ali postarana, kar se že skoraj zdi kot misija nemogoče.“

Novice

Koliko bi jih pripisali lastnici tega trebuščka?

S.P.
10. 05. 2013 15.34
12

Češko-ameriška lepotica Paulina Porizkova je znova navdušila v kopalkah, saj njeno telo še zdaleč ne kaže njenih let. Kaj menite, koliko jih šteje lastnica tega zavidljivega telesa?

“Samozavestno je smuknila v zapeljive kopalke in razkrila, da je njen trebušček še vedno lepo oblikovan, koža pa čisto nič ohlapna ali postarana, kar se že skoraj zdi kot misija nemogoče.“
“Samozavestno je smuknila v zapeljive kopalke in razkrila, da je njen trebušček še vedno lepo oblikovan, koža pa čisto nič ohlapna ali postarana, kar se že skoraj zdi kot misija nemogoče.“FOTO: Twitter

Preboj na lestvico najuspešnejših manekenk na svetu je češko-ameriški lepotici Paulini Porizkovi uspel že v zgodnjih 80. letih, ko je osvojila naslovnico poletne izdaje modne revije Sports Illustrated. Takrat je modne gigante prepričala s svojo brezhibno vitko in čvrsto postavo, ki ji jo je zavidala marsikatera kolegica, zdaj pa je pokazala, da se to kljub staranju tudi do danes še ni spremenilo. Tri desetletja po začetku svoje kariere je namreč znova pometla s konkurenco in dokazala, da ji niti leta ne morejo priti do živega.

48-letna mamica dveh otrok je tako v tem tednu osupnila na Twitterju. “Na spletnem omrežju je objavila fotografijo, ki je nastala med nedavnim snemanjem v Modri laguni na Islandiji,“ je o tem poročal britanski tabloid Daily Mail. “Samozavestno je smuknila v zapeljive kopalke in razkrila, da je njen trebušček še vedno raven, koža pa čisto nič ohlapna ali postarana, kar se že skoraj zdi kot misija nemogoče,“ so tudi sami izrazili navdušenje. Še posebej naj bi jih presenetilo predvsem dejstvo, da je zvezdnica že dvakrat rodila, bliža pa se tudi praznovanju 50-letnice, vendar se z njo ne morejo kosati niti dvakrat mlajše posameznice.

Prisega na borilne veščine ...

Paulina prisega na uravnoteženo prehrano in redno telesno vadbo, saj je velika ljubiteljica športa, še posebej borilnih veščin, ki naj bi ji v kar največji meri pomagale pri ohranjanju mladostne postave. “Najbolj uživam v tistih aerobnih športih, kjer energijo porabljam na zabaven način, s težo lastnega telesa,“ je pojasnila. Omenila je disciplini karate in boks, kar je odlična izbira vadbe tako za krepitev kot tudi za oblikovanje telesa. Za razliko od drugih kardiovadb, kot so na primer hoja, tek ali pa kolesarjenje, kjer delamo predvsem z nogami, namreč pri boksu obremenjujemo več mišic. Nabrali pa si boste tudi novih moči in kondicije ter dosegli sprostitveni učinek.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602