Vizita.si
botoks

Novice

Komaj sedemletni hčerki vbrizgava botoks

E. D.
06. 05. 2011 15.47
19

Največja želja 33-letne Sharon je, da bi njena sedemletna hčerka Bree postala zvezda. Zato ji, kljub temu da je še otrok, v obraz redno vbrizgava botoks, v ustnice pa polnila za povečevanje. Njeno početje se ji ne zdi sporno in pravi, da to počne le v dobro svoje hčerke.

botoks
botoks FOTO: iStockphoto
Sharon Evans si tako goreče želi, da bi njena sedemletna hčerka Bree postala zvezda, da jo že nekaj časa redno prijavlja na lepotna tekmovanja in manekenske natečaje. Prav na enem takšnih tekmovanj je slišala govoriti druge mame, kako svojim hčerkam v želji, da nikoli ne bodo dobile gub in da bodo dolgo videti mlade in sveže, redno vbrizgavajo botoks. In tako je hotela tudi svoji komaj sedemletni hčerki omogočiti, da bo ves čas lepa, mladostna in sijoča, zato se je obrnila na kar 15 zdravnikov, a ji nihče ni hotel pomagati. Vsem se je zdelo nezaslišano, da bi botoks uporabljala komaj sedemletna deklica, ki se še razvija in raste in ki na nežnem, otroškem obrazu nima ene same gube. Ker pa je Sharon nekaj leta nazaj naredila izpit za kozmetičarko, se je domislila, da lahko z znanjem, ki ga ima, hčerki pravzaprav sama daje botoks, le ustrezne pripomočke mora priskrbeti. Vedela je tudi, da je uporaba botoksa v Britaniji, od koder prihaja, in v ZDA, kjer trenutno živi z Bree, regulirana tako, da si lahko posameznik sam vbrizgava botoks, če hoče, pa tudi na tako mladih osebah uporaba botoksa ni nezakonita in kazniva.

Tako se je Sharon odločila, da bo tudi sama naredila to, kar delajo ostale mame. Vzor, kako uspešna in prepoznavna naj bi njena hčerka bila, ji je bila slavna hči Willa Smitha in Jade Pinkett Smith Willow Smith. Tako je prek spleta kupila injekcije, botoks, polnila za ustnice in hčerki povedala, kaj jo čaka. ''Najprej sem botoks in polnila za ustnice preizkusila na sebi, da sem se prepričala, da so res varna,'' pripoveduje 33-letnica, ki sama skrbi za Bree. ''Potem sem ji povedala, kaj bom naredila in da če hoče biti kot Willow Smith, bo nekako morala postati bolj opazna. Čeprav jo je bilo nekoliko strah, je bila zelo vzhičena, da bo kmalu videti kot prava zvezda.''

Deklica je ob prvem injeciranju botoksa v obraz jokala, ker jo je, kljub temu da je Sharon pred začetkom lepotnega popravljanja na njen obraz nanesla nanesla kremo za omrtvičenje, ki jo uporabljajo tudi tetovatorji, vbrizgavanje botoksa bolelo. ''Prvič sem ji botoks vbrizgala septembra lani. Malo je jokala, a na koncu je bila zelo zadovoljna z rezultatom. Zdaj ji dajem botoks na vsaka dva meseca, polnila za ustnice pa ji vbrizgujem na tri mesece. Obe sva zelo zadovoljni z rezultati,'' pojasnjuje Sharon, ki je s svojim ravnanjem šokirala mnoge.

In kot da botoks ter polnila za ustnice niso bila dovolj, si je pred dvema mesecema deklica zaželela še trajnih ličil, ki se jih pravzaprav vtetovira na obraz, in Sharon je Breejini želji takoj ustregla. Tudi tokrat je vzela stvari v svoje roke, kajti njen bivši partner se je ukvarjal s permanentnim ličenjem, tako si je od njega sposodila opremo in Bree sama vtetovirala črte za obrvi. V prihodnje ji namerava zarisati še trajno nežno rožnato obrobo ustnic. ''Obožujem svoje obrvi in botoks. Nekatera dekleta v šoli govorijo, da je to, kar počneva z mamo, narobe, a to je le zato, ker so neumne in ljubosumne,'' pove Bree. ''Večini prijateljev pa se zdi frajersko. Vedo, da bom nekoč zvezda, tako kot je Willow Smith.'' Tudi Sharon se za kritike ne zmeni: ''Vem, da so nekateri razburjeni in besni, a mi ni mar. To je moja hči in jaz bom zagotovila, da bo nekoč zvezda. Vse, kar počnem, je v njeno dobro. Sem njena mama, agentka, motivatorka in prijateljica. In želi si, da bi moja mama zame naredila enako.''

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587