Vizita.si
image (28)

Novice

Konec ugibanj, noseča je!

K.P.
28. 07. 2012 11.39
13

Vsi so ugibali o nosečnosti 31-letne zvezdnice, zdaj pa je svoj nosečniški trebušček končno razgalila, ko se je z možem in prvorojencem sprehajala po plaži.

Dolgo se je po medijih in v javnosti ugibalo o tem, ali je manekenka Gisele Bundchen noseča ali ne, zdaj pa so se vsa ugibanja razblinila in novica o njeni nosečnosti je potrjena, saj so njen nosečniški trebušček ujeli fotografi, medtem ko se je oblečena v bikini kopalke s soprogom Tomom Bradyjem in njunim 2-letnim sinom Benjaminom sprehajala po plaži v Kostariki. Brazilska lepotica, ki je odraščala s petimi sestrami, je že pred leti izjavila, da si želi velike družine: "Lagala bi, če bi rekla, da si ne želim veliko otrok.“ Poleg trebuščka pa so mnogi nekaj pozornosti posvetili tudi postavi slavne manekenke, na kateri ni zaslediti niti ene napake. Med prvo nosečnostjo je Gisele pridobila 14 kilogramov, ki jih je nato tudi z redno telesno vadbo pridno odpravila. Vse do dveh tednov, preden se je Benjamin rodil, se je noseča Gisele ukvarjala s kung fu-jem in jogo, vseh devet mesecev pa je ohranila zdrave prehranjevalne navade in se predajala meditaciji. Porod ji je bil v posebno veselje. "Čutiti, kako prihaja iz mojega telesa, je bila najbolj neverjetna izkušnja mojega življenja in pogled nanj mi je dajal moč,“ je opisala manekenka. Gisele se je takrat odločila za porod po naravni poti in minil je brez komplikacij.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587