Vizita.si
image (28)

Novice

Končno igralka, ki ne želi biti suhljata!

L.E.
04. 08. 2012 22.30
11

Končno zvezdnica, ki si ne želi biti suhica. Prizna, da v Hollywoodu obstaja pritisk, da bi bile igralka čim bolj vitke, toda njej se zdi takšna postava preveč otroška.

25-letna ameriška igralka Ashley Greene je morda še mlada, toda točno ve, kaj hoče. Vsekakor ne misli biti bolj znana po tem, ker redno obiskuje telovadnico, temveč po tem, ker snema dobre filme. “Prav tako se ne držim nobenih diet. Prepričana sem, da moraš dati telesu to, kar potrebuje. Če se nečemu odrekaš, si boš tako in tako želel samo to. Poleg tega tako zavzeto telovadim, da se lahko prehranjujem, kakor hočem.“

Zvezdnica priznava, da se kot igralka v Hollywoodu sooča z mnogimi pritiski, da bi bila čim bolj vitka. Toda to je ne gane, saj sama prisega na bolj mišičasto, športno postavo. “Toliko ljudi želi biti suhljatih, toda sama ne želim biti videti kot otrok. Želim telo ženske, ki redno telovadi. To je zame veliko bolj zapeljivo.“ Sama se ukvarja z različnimi kardiovadbami, najraje pa ima pilates. Na zgornji fotografiji so jo paparaci nedavno ujeli, ko je ravno zapuščala hišo prijateljev, pri katerih so se zabavali ob bazenu, ona pa je kot zagreta športnica zagotovo tudi zaplavala. Sama pravi, da ne mara le dvigovati uteži in to res počne izključno, kadar se mora z osebnim trenerjem tako pripravljati na snemanje filma. Da bi očarala na velikih platnih, se je sicer v preteklosti intenzivno že ukvarjala celo z borilnimi veščinami in gimnastiko.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587