Vizita.si
image (28)

Novice

Oh ne, pri Osbournovih spet ni miru!

L.E.
09. 10. 2011 07.51
1

Sharon Osbourne ne nastopa več v resničnostnem šovu, toda kljub temu še vedno rada razkrije različne osebne podatke. Nedavno je tako odkrila, da so ji odstranili prsne vsadke.

Žena nekdaj izjemno slavnega rokerja Sharon Osbourne je v intervjuju med drugim razkrila, da so ji odstranili prsne vsadke. Tega pa ni storila, ker ne bi bila več zadovoljna s svojim videzom, temveč ker je ugotovila, da je eden dejansko začel puščati.

"Pravzaprav sem že nekaj let govorila in govorila, da si bom dala odstraniti vsadke in jih Ozzyju podarila kot obtežilnike za papir,“ je razložila. Toda z odločitvijo je odlašala, dokler se ni nekega dne zbudila in opazila, da so njene prsi pravzaprav nekoliko spremenile obliko. Veliko bolj so bile namreč nagnjene v eno stran. 

"Nekega jutra sem se zbudila in ena od mojih dojk je bila daljša od druge. Takoj sem pomislila, da to ni ravno dobro,“ pravi. Odhitela je k svoji plastični kirurginji, ki ji je hitro odkrila, da je bila v veliki nevarnosti. "Rekla mi je samo: 'Pušča, tvoja dojka pušča'.''

"Vsi so mi vedno govorili, kako lepe so moje prsi, toda to ni prav nič vredno, če njihova vsebina nato skorajda preplavi vaš trebuh,“ je opozorila. Zdaj je brez vsadkov in se dejansko počuti veliko bolje. "Končno se mi zdi, da pred seboj ne nosim več vodne postelje,“ so bile njene natančne besede.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587