Vizita.si
image (28)

Novice

Shujšala in razkrila nepričakovano!

S.P.
21. 05. 2013 08.22
14

Čeprav se je Christina Aguilera dolgo borila z odvečnimi kilogrami in so mnogi že mislili, da ji ne bo uspelo, pa je pevka v nedeljo pozitivno presenetila. Na glasbenem odru je namreč razkrila občutno preoblikovano postavo, ki je znova vitka ter zapeljiva.

O Christini Aguileri, ameriški filmski in televizijski igralki, producentki, plesalki, pevki, tekstopiski in še bi lahko naštevali, se je zadnje čase govorilo predvsem zaradi težav z odvečnimi kilogrami, saj je od samega začetka svoje kariere slovela po enem najlepših hollywoodskih teles, nakar pa se je v precej kratkem času zredila za skoraj 20 kilogramov. A v nedeljo, ko je nastopila na odru v Las Vegasu, pozornosti niso jemale njene pomanjkljivosti niti izjemen vokal, temveč je 32-letnica naravnost osupnila s spremembo, ki se jo je odločila razkriti kar med podelitvijo glasbenih nagrad 2013 Billboard Music Awards.

Ko je napočil čas, da z raperjem Pitbullom predstavita svojo glasbeno uspešnico Feel This Moment, je namreč na oder prikorakala v kratki in ozki črni obleki, ki je polaskala njeno znova vitko linijo telesa, zato ni čudno, da se je preostanek večera v veliki meri vrtel prav okoli njene očitne spremembe. “Christina je bila upravičeno v samem središču pozornosti. Znova se lahko namreč pohvali z lepimi nogami, vitkim pasom ter nasploh zapeljivim telesom, kar je zanjo po tako težkem času zares velik dosežek. Tudi obraz spet odlikujejo elegantne poteze, podbradka več ni, ličnice pa so končno spet tako izrazite, kot smo jih bili pri njej vajeni,“ je vidne rezultate ob ogledu fotografij pohvalil tudi Daily Mail.

Ni več skrivnost, da je v zadnjih nekaj letih nekoč skoraj anoreksična pevka na svojo koščeno postavo dodala nekaj več kot 18 kilogramov, zaradi česar je bila deležna takšnih in drugačnih komentarjev, ki pa ji niso prišli do živega. Medtem ko so šle njene obline marsikomu v nos, je namreč pridno delala v telovadnici in pazila na svojo prehrano. “Odpovedala sem se nezdravi hrani, še posebej mastni pici in pa sladkorju, ki sta bila moji največji težavi. Seveda si ju še vedno privoščim, vendar veliko manj pogosto in v manjših količinah kot sicer. Priznam, dodobra sem se spotila in namučila, pa vendar je bilo vredno. Nekaj mesec v telovadnici je bilo dovolj, da se danes v svoji koži znova počutim naravnost fantastično.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602