Vizita.si
image (28)

Novice

Česa takšnega ne vidimo pogosto!

L.E.
28. 06. 2013 14.45
2

Britanska igralka Jennifer Metcalfe pravi, da ima dovolj fotografij, na katerih jo z retuširanjem povsem spremenijo. Čeprav prizna, da ni popolna, želi to tudi pokazati, saj je ponosna na postavo, kakršno ima.

Jennifer Metcalfe na Otoku ni znana le zaradi svojih igralskih sposobnosti (igra namreč v zelo priljubljeni limonadnici) – dejansko stolpce britanskih medijev pogosto polni tudi zaradi svoje teže, ki nenehno niha. Medtem ko je bila v svoji karieri že tako suha, da so bili njeni oboževalci zanjo moćno zaskrbljeni, sedaj pravi, da je končno našla recept za postavo, s katero se dobro počuti.

"S to fotografijo bi rada pokazala, kakšno je moje resnično telo, ter hkrati povedala, da sem nanj, kakršno pač je, ponosna. Ponosna sem na njegove dobre in slabe strani. Tako telo mi je vendar dala mati!" je povedala za Daily Mail. "Trenutno se v svojem telesu res dobro počutim in s tem sem se želela pohvaliti," še doda, ko jo novinar vpraša, zakaj se je odločila objaviti fotografijo, ki naj ne bi bila niti malo računalniško obdelana.

Tako je postavila dober zgled, sploh po tem, ko je dvignila kar nekaj prahu, ker se je zelo mlada pred nekaj leti odločila za liposukcijo. S to operacijo naj bi odstranila odvečno maščobo na svojih bokih in zadnjici. "Šlo je za zelo osebno odločitev," je povedala reviji Closer. "Sama nisem bila zadovoljna s svojo zadnjico, ki je bila vedno preveč obilna." Jennifer je povedala še, da redno telovadi, vendar na ta način svoje postave ni uspela nikoli preoblikovati tako, kot si je želela.

Trudi se, da telovadi dvakrat tedensko, in sicer največkrat teče ter dviguje uteži. "Potem ko telovadim, se mi zdi, da razmišljam veliko bolj jasno, da imam več energije. Če v telovadnico ne zavijem po več dni skupaj, se začnem počutiti drugače tako fizično kot tudi psihično. Je pa res, da poskušam najti čas za telovadbo zjutraj, da tako to opravim in mi ni treba razmišljati, ali mi bo do konca dneva uspelo med vse obveznosti stisniti tudi to. Je pa prava skrivnost rednega gibanja to, da najdete nekaj, kar vas veseli."

Čeprav je bila igralka v določenih obdobjih svojega življenja tudi izredno suha, pravi, da to vsekakor ni bila posledica kakršnih koli nezdravih shujševalnih kur. Takrat naj bi bila enostavno v bolj stresnih obdobjih svojega življenja, ko ji do hrane sploh ni bilo, ali je bila z delom tako zaposlena, da se nanjo niti ni spomnila. Trenutno dodaja, da je tako srečno zaljubljena, da je spet pridobila nekaj kilogramov, vendar je to ne moti. "Vredno je vsakega kilograma," se smeje. "Srečna bom tudi z dvema konfekcijskima številkama več."

Preberite tudi, kako se je odločitev za liposukcijo za ženo slavnega nogometaša končala tragično.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602