Vizita.si
image (28)

Novice

Končno so jo ujeli!

L.E.
04. 12. 2012 09.13
3

Zvezdnice smo vajeni občudovati, potem ko se nastavijo pred objektive popolnoma naličene in urejene. Toda mar ni bolj zanimivo, ko jih vidimo popolnoma naravne?

Cindy Crawford je tako legendarna manekenka, da je njeno podobo neštetokrat videl prav vsak izmed nas. Toda malo manjkrat jo imamo priložnost občudovati, kadar ni naličena. Takšno fotografijo so paparaci posneli pred kratkim in morali smo priznati, da lepotica brez ličil ni niti malo manj popolna. Kar težko je verjeti, da ima 46 let. Na njenem obrazu ni nobene sledi celo najmanjših gub, polt je povsem enakomerna in gladka.

Do neke mere je vse to zagotovo posledica genetske zasnove. Toda celo ta ji ne bi bila v pomoč, če Cindy Crawford ne bi zelo dobro skrbela zase. To pomeni, da se redno giba, da uživa zdravo hrano, da ne dovoli, da bi bilo v njenem življenju preveč stresa in ponočevanj, da se izogiba cigaretam, alkoholu in celo pretiranemu sončenju (vsak dan si nanese sončno kremo). Ima pa še naslednji zelo zanimiv nasvet: “Dermatologinja mi je svetovala, da si izberem določeno težo, ki mi ustreza in se je držim. Sicer namreč le ves čas razteguješ in krčiš svojo kožo.“ Za svojo kožo redno skrbi tudi z obiski pri kozmetičarki, sicer pa si zaradi svoje nege ne želi povzročati dodatnih skrbi. “Želim živeti svoje življenje in ne le ves čas iskati naslednji najboljši izdelek. Zato se preprosto držim svojega režima nege, se pa tega res pridno držim.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587