Vizita.si
image (28)

Novice

Končno so tukaj težko pričakovane fotografije

S.P.
28. 06. 2013 08.06
2

Končno so tukaj fotografije, ki dokazujejo, da na telesu Rite Ore ni niti enega samega kilogramčka odveč. Preverite, kako ji je v pičlih nekaj mesecih uspelo izklesati svojo postavo.

Ko so kritiki mladi britanski pevki Riti Ori, ki je zaslovela s svojo prvo glasbeno uspešnico How We Do (Party), na začetku kariere začeli očitati, da se bori z nekaj odvečnimi kilogramčki, se je zvezdnica nemudoma odločila ukrepati. Še isti teden je začela zahajati v bližnjo telovadnico, kjer je ure in ure telovadila pod budnim očesom osebnega trenerja, svoj napredek pa je z oboževalci tu in tam (v obliki bližnjih posnetkov posameznih delov telesa) delila tudi preko spleta.

Zdaj pa so v javnost končno pricurljale fotografije, ki jasno razkrivajo rezultate, ki jih je 22-letnica uspela doseči v pičlih nekaj mesecih. Paparaci so jo namreč v sredo ujeli na Malti, malo preden se je odpravila na nastop na tamkajšnjem MTV festivalu, ko se je v kopalkah družila s prijatelji. “Rita se lahko pohvali z ravno pravšnjo – še zdaleč ne previtko postavo,“ jo je lepo pohvalil Daily Mail. “Lepo je videti, da (za razliko od številnih kolegic) ni pretiravala s hujšanjem, ter da se je le nekoliko utrdila. Njen trebušček je raven in lepo izklesan, zadnjica napeta, stegna pa mišičasta ter čvrsta.“

Kot je za isti medij povedala pred kratkim, naj bi prve spremembe začela opažati že mesec dni zatem, ko je začela redno telovaditi. "Trikrat na teden sem se pridno potila v telovadnici, kjer sem tekla, kolesarila in dvigovala uteži, doma pa prisegam predvsem na redno izvajanje trebušnjakov," razlaga. Opozarja pa tudi na nekaj, kar je po njenem mnenju še pomembneje od telovadbe. "Moj največji problem je ljubezen do sladkarij, ki se nabirajo okrog pasu, znebiti pa se jih ni ravno preprosto.“ Pri tem naj bi ji pomagala takoimenovana sladkorna dieta, pri kateri je uživala hujšanju namenjene lizike. "Ta posladek moraš pojesti 15 minut pred vsakim obrokom, saj ob tem izgubiš občutek za lakoto, hkrati pa zadovoljiš tudi potrebo po sladkorju. Nekako je to v meni vzpodbudilo celo željo po zdravi prehrani.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602