Vizita.si
image (28)

Novice

Koščena LeAnn Rimes šokirala s svojim videzom

K.B.
06. 04. 2011 09.28
12

Po tem, ko je LeAnn Rimes na košarkaški tekmi v Teksasu šokirala s svojo koščeno postavo, so se mediji razpisali o tem, da je pevka iz dneva v dan bolj koščena. Svojim oboževalcem je preko Twitterja sporočila, da je to le posledica vadbe, ne pa stradanja.

28-letna pevka LeAnn Rimes se je s svojim partnerjem igralcem Eddiejem Cibrianijem pred kratkim udeležila košarkaške tekme v Teksasu in medije šokirala s koščeno postavo. Takoj so se razpisali o tem, da je pevka presuha, in začeli namigovati, da ima morda težave z motnjami hranjenja. A LeAnne Rimes je govorice takoj zanikala na svojem profilu Twitter in zapisala: ''Moj bog! Zagotovo ne vadim preveč in ne stradam.'' Ker govorice še kar niso pojenjale, je pred kratkim še zapisala: ''Dovolj imam vseh govoric.Vseeno mi je za te butaste članke. Sama dobro vem, da sem zdrava, čas pa bi bil, da ljudje, ki pišejo o meni, začnejo skrbeti zase.'' Potem se je še pošalila, da se bo morda fotografirala kar gola, da bo ustavila namigovanja: ''Morda je čas, da se fotografiran gola in bodo ljudje končno videli, kako sem videti v resnici, ter spoznali, da nisem tako suha, kot sem videti na teh fotografijah.''  

In res živimo v času, za katerega se pogosto zdi, da je biti vitek postala že skorajda nekakšna modna zapoved, ko si presuh, pa ponovno ni prav. Zato je toliko pomembnejše, da starši že otroke naučite, kako pomembno je imeti zdrav odnos do svojega telesa, četudi je na njem nekaj kilogramov preveč. S pravim pristopom lahko namreč zmanjšate možnosti, da bo vaš mladostnik razvil motnje hranjenja.

 

Kako vzgajati otroke, da bi preprečili motnje hranjenja, preverite TUKAJ.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587