Vizita.si
LeAnn Rimes in Eddie Cibrian

Novice

Koščeno LeAnn Rimes zdaj brani tudi mož

E. D.
03. 08. 2011 09.32
8

Že nekaj mesecev LeAnn Rimes strani medijev polni s svojo vedno bolj drobno, koščeno postavo. A hkrati nenehno vztrajno trdi, da ni anoreksična, temveč le precej vitka in v dobri formi. Zdaj ji je v bran stopil tudi mož Eddie, ki pravi: ''Je zdrava in zame je popolna.''

Ima ali nima težave s samopodobo? Se ali se ne spopada z motnjami hranjenja? Je ali ni preveč koščena, morda celo anoreksična? To so vprašanja, ki si jih v zadnjih mesecih zastavlja marsikateri oboževalec 28-letne LeAnn Rimes, ki nenehno polni stani tujih medijev s fotografijami, na katerih brez zadržkov razkazuje svojo vedno bolj drobno, koščeno postavo. Še več – fotografije svojega vitkega telesa v kopalkah nenehno objavlja na svojem profilu družabnega spletnega omrežja Twitter, velikokrat pa zapiše tudi komentar, kaj vse je jedla, ali pa se brani in piše, da naj oboževalcev nikar ne skrbi zanjo, ker ni anoreksična.

Zdaj pa je zvezdnici v bran stopil tudi njen 38-letni mož, igralec Eddie Cibrian, ki pravi: ''Mislim, da je videti odlično. Je zelo zdrava in zame je popolna.'' Dodal je še, da tako vitka ni zato, ker bi stradala, temveč preprosto zato, ker tako zelo rada telovadi. ''V telovadnico se velikokrat odpraviva skupaj, preprosto obožuje telovadbo,'' je pojasnil.

Motnje hranjenja so sicer dandanes precej pogoste. Težave se pojavljajo že celo pri otrocih mlajših od deset let, z njimi se spopadajo ne le mlade deklice, temveč tudi dečki. Prvi znaki, ki kažejo, da je z vašim otrokom, partnerjem/partnerico, prijateljem, znanko morda nekaj narobe, so med drugim nenehno ukvarjanje s težo, postavo, hrano, kalorijami in dietami, pretirano in negativno posvečanje pozornosti zunanjemu videzu, pretiravanje s telesno vadbo, izogibanje hrani in dogodkom, povezanim s hrano.

Čeprav danes vemo o motnjah hranjenja veliko in ne gre več za tabu temo, pa vendarle marsikomu nekatere stvari še vedno niso čisto jasne in razumljive. Katera prepričanja o anoreksiji, bulimiji in drugih motnjah hranjenja torej držijo in katera so popolnoma napačna, preverite v članku Sedem mitov o motnjah hranjenja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587