Vizita.si
Mnogi moški pa ne vedo, kdaj z nego začeti in kakšno kremo izbrati.

Moško zdravje

Kozmetika za moške

Sanja Macur
21. 03. 2009 19.40
0

Vse več moških se zaveda, da je videz kože odvisen od tega, kako zanjo skrbijo, zato se vse pogosteje odločajo za nakup kreme za obraz.

Mnogi moški pa ne vedo, kdaj z nego začeti in kakšno kremo izbrati.
Mnogi moški pa ne vedo, kdaj z nego začeti in kakšno kremo izbrati. FOTO: iStockphoto

Seveda ni nikoli prepozno, je pa toliko bolje, če začnete tudi moški za svojo kožo skrbeti pravočasno. Prvo kremo proti gubam si je pametno omisliti po 30. letu, z aknasto kožo pa se je treba spopasti že veliko prej.

Tudi če nimate problematične kože ali gub, strokovnjaki priporočajo, da si že po 20. letu omislite vsaj osnovno nego kože – torej čistilo, kremo in ustrezen losjon za po britju, saj se lahko na ta način izognete številnim težavam s kožo. In nikar ne skrbite, kreme vam ne bo treba iskati na oddelku za žensko kozmetiko.

Trenutno je na tržišču kar lepo število različnih krem za moške. Če se ne morete odločiti, katera bi bila najbolj primerna za vas, izberite dobro vlažilno kremo. Strokovnjaki namreč trdijo, da z vlažilno kremo nikakor ne morete zgrešiti. Sicer pa ne bo prav nič narobe, če si kremo sposodite od pripadnic nežnejšega spola.

Na tržišču najdemo moško kolekcijo krem za obraz, ki so po vonju in strukturi drugačne od ženskih krem, na koži ne puščajo vidnih sledov, pa še dišijo po moških parfumih.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587