Vizita.si
image (28)

Novice

Kris, je to sploh še normalno?

S.P.
11. 09. 2012 12.52
10

Glava klana Kardashianovih se očitno res ne more sprijazniti s svojo starostjo in spremembami, ki z njo nastopijo. Že četrtič se je namreč odločila iti pod nož in ujeti videz svojih precej mlajših hčera.

60-letnica je za svoja leta videti naravnost osupljivo, a kaže, da ji to nikakor ne zadostuje. Vedno se je trudila ujeti videz svoje precej mlajše hčerke Kim, s katero jo nenehno primerjajo, kar jo je nemalokrat vodilo v nepotrebne ekstreme. Nič drugače pa ni bilo niti tokrat, ko je tako lastno družino kot širšo javnost šokirala z novim lepotnim posegom.

Potem ko si je Kris Jenner že povečala prsi, "zategnila“ obraz in z botoksom uničila ustnico, se je nedavno odločila še za četrti poseg, ki ga je izpeljala kar pred očmi javnosti. Priznala je, da bi bila rada videti vsaj 30 let mlajša, zato si je vnovič omislila silikonske vsadke in olepšala svoj dekolte, ki ga je doslej še kako zavidala svojim potomkam.

Nad rezultati je očitno več kot zadovoljna, saj jih je kljub še svežim šivom že ponosno razkrila v svojem resničnostnem šovu, iz katerega je z operacijo spet naredila pravi posel. Posnetek posega je močno dvignil gledanost oddaje, škodil pa ni niti njeni publiciteti, kar je močno razburkalo javnost. Medtem ko se v oddaji pritožuje nad svojim telesom in redno opozarja na pomanjkanje samozavesti, se namreč po ulicah Calabasasa sprehaja v razgaljenih oblačilih, ki njenim letom res niso primerna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587