Vizita.si
"Priznati moramo, da je lepo preoblikovala svojo postavo, saj je spet vitka in utrjena – skratka popolna. In to v pičlih nekaj mesecih, odkar smo jo nazadnje videli."

Novice

Kritiki kar niso mogli verjeti svojim očem ...

S.P.
18. 04. 2013 11.08
10

Mediji so se še do nedavnega norčevali iz nekoliko polnejše postave pevke Keshe, ki jih je v tem tednu nepričakovano presenetila. Na spletu je namreč objavila svoje zadnje fotografije, ki razkrivajo izjemne rezultate hujšanja in preoblikovanja telesa.

"Priznati moramo, da je lepo preoblikovala svojo postavo, saj je spet vitka in utrjena – skratka popolna. In to v pičlih nekaj mesecih, odkar smo jo nazadnje videli."
"Priznati moramo, da je lepo preoblikovala svojo postavo, saj je spet vitka in utrjena – skratka popolna. In to v pičlih nekaj mesecih, odkar smo jo nazadnje videli."FOTO: Twitter

Ameriška pop pevka in tekstopiska Kesha Rose Sebert, bolje poznana kot Kesha ali Ke$ha, je v tem tednu končno vrnila udarec. Potem ko so se kritiki v letu 2011 ponorčevali iz njene nekoliko močnejše postave, ko so se na spletu znašle fotografije 26-letnice v črnih kopalkah, ki žal niso pretirano laskale njeni postavi, je namreč zdaj na Twitterju objavila še fotografijo, na kateri so jasno vidni rezultati dolgega, a vendarle učinkovitega procesa izgube odvečnih kilogramov. "Priznati moramo, da je lepo preoblikovala svojo postavo, saj je spet vitka in utrjena – skratka popolna. Sicer ni znano, zakaj se je sploh zredila, je pa več kot očitno, da je bilo javno ponižanje prava motivacija, ki jo je potrebovala za spremembo. In to v pičlih nekaj mesecih, odkar smo jo nazadnje videli," je njen dosežek pohvalil tudi britanski tabloid Daily Mail.

Trening zajema elemente aerobne vadbe v kombinaciji z različnimi pripomočki in zanimivimi plesnimi koreografijami.
Trening zajema elemente aerobne vadbe v kombinaciji z različnimi pripomočki in zanimivimi plesnimi koreografijami. FOTO: iStockphoto

Kot je zapisala na svoji spletni strani, naj bi prve spremembe začela opažati že z izločanjem nezdravih prehranjevalnih navad (sladkarije, hitra in mastna hrana), končen rezultat pa pripisuje predvsem aerobiki, ki velja za eno izmed najbolj priljubljenih oblik ženske telovadbe. Zajema namreč različne elemente aerobne vadbe v kombinaciji z različnimi pripomočki in zanimivimi plesnimi koreografijami. Primerna je za posameznice vseh starosti, od najstnic pa do tistih v zrelejših letih, poskrbela pa bo predvsem za izboljšanje kondicije in okrepitev telesa, izboljšala bo vaše motorične ter koordinacijske sposobnosti, lahko pa je zgolj zabavna oblika splošne rekreacije.

Trening je ob energični glasbi razdeljen v različne sklope (ogrevanje, pospeševanje in ohlajanje), popestrite pa ga lahko še s pripomočki, kot so uteži in podobno. Izgorevanje maščob temelji na dejstvu, da se ob vadbi močno pospeši srčni utrip, kar pomeni, da morate biti med treningom čim bolj aktivne. Odločite se lahko za bolj plesno različico, ki zajema elemente plesa, borilnih veščin, vaj za raztezanje in vaj za moč, med bolj priljubljenimi oblikami pa je predvsem aerobika na stepu, ki pripomore k okrepitvi spodnjega dela telesa. Ne nazadnje noge, stegna in zadnjica še vedno veljajo za najbolj kritične predele ženskega telesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602