Vizita.si
Hrana, ki jo Lady Gaga obožuje in zaradi katere se je zredila, vsebuje veliko enostavnih ogljikovih hidratov. Ker naše telo potrebuje ogljikove hidrate za energijo, je bolje izbrati kompleksne ogljikove hidrate iz polnozrnatih izdelkov.

Novice

Lady Gaga: Se za kilogrami res skriva nosečnost?

K.P.
21. 09. 2012 13.52
18

Lady Gaga je nedavno presenetila z opazno povečano telesno težo, zaradi česar so nekateri ugibali, ali se za odvečnimi kilogrami morda skriva nosečnost. Pevka je govorice komentirala in razkrila resnico.

Hrana, ki jo Lady Gaga obožuje in zaradi katere se je zredila, vsebuje veliko enostavnih ogljikovih hidratov. Ker naše telo potrebuje ogljikove hidrate za energijo, je bolje izbrati kompleksne ogljikove hidrate iz polnozrnatih izdelkov.
Hrana, ki jo Lady Gaga obožuje in zaradi katere se je zredila, vsebuje veliko enostavnih ogljikovih hidratov. Ker naše telo potrebuje ogljikove hidrate za energijo, je bolje izbrati kompleksne ogljikove hidrate iz polnozrnatih izdelkov. FOTO: iStockphoto
Na odrskih deskah v Amsterdamu so kostumi Lady Gage razkrivali kar nekaj kože, pri čemer je bilo razvidno, da je pevka pridobila nekaj odvečnih kilogramov. Natančneje, pridobila je 12 kilogramov. Prav zaradi spremenjene telesne teže, je hči slavnega rockerja in modna poznavalka Kelly Osbourne izjavila, da sumi, da je razlog za odvečne kilograme nosečnost. Vendar je Gaga te govorice zavrgla, ko je pojasnila, da je vzrok povečane telesne teže odlična kuha njenega očeta, ki je lastnik restavracije v New Yorku. Med intervjujem z radijcem Elvisom Duranom je dejala: "Obožujem pico in testenine. Prav zato se izogibam New Yorku. Moj oče je tam odprl restavracijo in hrana je čudovita. Izjemno je okusna, vendar vsakič, kadar grem tja, obvezno pridobim dva kilograma.“

Na vprašanje, ali se z odvečnimi kilogrami obremenjuje, kontroverzna pevka odgovarja: "Res mi ni niti malo hudo zaradi tega, vendar skušam biti na dieti, kar je včasih tudi težko. Moja predstava je zelo živahna in razgibana, zato hitro dobim mišice, kar mi ni všeč. Skušam najti neko ravnovesje.“ Da se ves čas trudi nadzorovati svoje kilograme, je Lady Gaga izjavila že večkrat, največ težav pri tem pa ji dela prav ljubezen do italijanske kuhinje: "Da zelo dobro kuham, je čisto res. Prihajam iz italijanske družine, to pove vse. Rada kuham in dobro pripravim italijanske jedi, na primer mesne kroglice, testenine in vse ostalo. Obožujem to hrano.“

Hrana, ki jo Lady Gaga obožuje, vsebuje velike količine enostavnih ogljikovih hidratov. V primeru, da jih uživamo prekomerno, lahko kaj hitro pokažejo svoje učinke v obliki odvečnih kilogramov. Ogljikovih hidratov seveda ne gre povsem črtati iz prehrane, saj našemu telesu dajejo energijo, ki jo potrebuje za opravljanje vsakodnevnih aktivnosti. Priporočljivo pa je namesto enostavnih ogljikovih hidratov izbrati kompleksne ogljikove hidrate, ki jih najdemo v polnozrnatih izdelkih.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587