Vizita.si
image (28)

Razstrupljanje

Lahko 52-letnica zares konkurira Kardashianovi?

S.P.
02. 11. 2012 18.28
11

Diva resničnostnih šovov Kim Kardashian je vendarle dobila svojo prvo resno konkurenco, ki vse pogosteje krade množično moško pozornost. Ali veste, kateri 52-letnici je uspelo izpodriniti kar dve desetletji mlajšo starleto?

Videti je, da je slavna starleta Kim Kardashian, ki slovi predvsem po svoji zapeljivi in precej obilni zadnjici, vendarle dobila prvo resno konkurenco. Moško domišljijo je namreč v zadnjem času začela buriti tudi slavna britanska televizijska osebnost Carol Vorderman, med drugim tudi pisateljica in avtorica številnih uspešnic z napotki za pomoč pri izgubljanju odvečne telesne teže. Seveda pa nas to ne bi niti pol toliko presenetilo, če ne bi zvezdnic ločili kar dobri dve desetletji, saj bo omamna lepotica v letošnjem decembru dopolnila že neverjetnih 52 let.

"Tehtala se nisem že dolgih 12 let, saj sem se bala tega, kar bi utegnila videti. V preteklosti sem se zmeraj, ko sem bila pod stresom, nisem spala ali sem se počutila utrujeno, nažirala s sladkarijami in nezdravo hrano ter se posledično tudi hitro redila. Kmalu so mi postala premajhna prav vsa moja najljubša oblačila in čeprav sem za to dolgo krivila 'pokvarjene' zadrge, si oči nisem mogla zakrivati v nedogled. Odločila sem se, da bom sprejela popolnoma drugačen način življenja in v prvi meri poskrbela predvsem za svoje zdravje, hvala bogu pa je s tem prišla tudi nova, želena postava," je pojasnila med nedavnim intervjujem s svetovno priznanim medijem Radio Times magazine.

Zvezdnica se je lotila zahtevnega programa razstrupljanja telesa, med katerim se je morala več tednov postiti zgolj s tekočino in sadnimi sokovi ter s pomočjo klistirja redno prazniti svoje črevo. Naše telo naj bi bilo namreč polno toksinov, ki lahko neugodno vplivajo na naše zdravje, zaradi česar jih je vsake toliko dobro v celoti prečistiti iz telesa. Pozitivne učinke lahko opazimo že po prvem postenju, saj bodo kilogrami začeli izginjati, koža pa bo sčasoma čvrstejša in vse manj rumenkasta.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587