Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko opazite, kaj je presenetilo paparace?

S.P.
26. 07. 2013 11.35
8

Pozornost otoških paparacev tokrat ni pritegnila le lepa postava Gill O'Toole, temveč so ti opazili tudi predel njenega od sonca opečenega dekolteja in obraza. Pa ste vedeli, kako lahko nepremišljeno sončenje škoduje strukturi vaše kože?

Britanska zvezdnica Gill O'Toole je s sodelovanjem v resničnostnem šovu Desperate Scousewives zaslovela kot ena najprivlačnejših televizijskih deklet. Zato bi lahko pričakovali, da se je na ponedeljkovi zabavi na Ibizi, ki se je je s prijateljico udeležila v kopalkah, znova vse vrtelo okrog njene vitke in zavidanja vredne postave. A sta paparace tokrat iz povsem drugega razloga pritegnila predel obraza in dekolteja. Lahko ob pogledu na bližnje posnetke uganete zakaj?

Na njenem čelu, licih, nosu, bradi ter dekolteju naj bi namreč opazili nekaj manjših sončnih opeklin, ob katere so se danes obregnili tudi tuji mediji. “Gill se je brezskrbno nastavila vročim sončnim žarkom, pred čimer pa je pozabila na zaščito svojega obraza, ki je zdaj ves pordel. Tega ob pogledu v ogledalo zagotovo ne bo najbolj vesela,“ poroča otoški tabloid Mail Online. To se je zagotovo že velikokrat zgodilo tudi mnogim od vas, nekaterim se to niti ne zdi nič takšnega.

 A strokovnjaki opozarjajo, da o vseh negativnih učinkih, ki jih ima nepremišljeno (predvsem pa nezaščiteno) izpostavljanje soncu na našo kožo, še zdaleč nismo dovolj poučeni. Ne govorimo le o skrajnem kožnem raku. Koža se lahko tudi hitreje postara – postane zgubana, trda in uvela, na njej pa se lahko pojavijo celo rdečkaste liste ali pa luskaste rašče. Nevarni UV-žarki namreč postopoma spreminjajo strukturo kože ter zmanjšajo njeno elastičnost, zato vam svetujemo, da obraz pred njimi skrijete z dovolj velikimi pokrivali in ga namažete s kremo, ki ima zaščitni faktor vsaj 30.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602