Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko tudi vi opazite razliko?

S.P.
12. 10. 2012 15.47
15

Prsi Frankie Sanford so bile v začetku leta občutno manjše kot ob nedavnem sprehodu po plaži Los Angelesa. Ali se je šele 23-letna pevka vendarle odločila iti pod nož?

V javnosti so se začela pojavljati številna ugibanja ter domneve o tem, ali se je priljubljena britanska zvezdnica vendarle podala pod nož. Med obiskom plaže v Los Angelesu, kjer je zabavno popoldne preživela v družbi svojih prijateljic, je namreč razkrila svoj precej večji in polnejši dekolte.

V začetku leta so bile prsi Frankie Sanford še precej ploske in majhne, o čemer pričajo tudi posnete fotografije, tokrat pa so nenadoma uspele zapolniti opazno večjo košarico zgornjega dela kopalk. 23-letna pevka pa ni sicer nikoli skrivala dejstva, da s svojim telesom ni pretirano zadovoljna. “Glede svoje postave sem zelo nesamozavestna. Od pasu navzdol sem glede na preostale razmere telesa precej široka, kar me izjemno moti. Vem, da nisem ravno močnejše postave, a me nekaj neprestano vodi v idejo, da bi mi večje prsi zelo pristajale,“ se spominjamo njenih trditev.

Če so domneve resnične, ji moramo priznati vsaj to, da za razliko od mnogih ni pretiravala pri izbiri velikosti. A v zraku še vedno ostaja odprto vprašanje, ali ni za spremembo odgovorna zgolj dobra izbira podloženega nedrčka, ki lahko dela prave čudeže. Njen tiskovni predstavnik zadeve še ni komentiral.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587