Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko tudi vi opazite spremembo?

S.P.
17. 07. 2013 14.15
1

Ne le, da zvezda resničnostne televizije ni več okostnjak, Nicole Richie se lahko danes pohvali tudi s čisto pravimi oblinami. Lahko opazite spremembo na bolje?

Pred 7 leti je zvezda resničnostne televizije Nicole Richie svet šokirala s svojim shiranim in koščenim telesom, ko so v javnost pricurljale fotografije, ki so sprožile glasna namigovanja o domnevnih motnjah hranjenja. Po večmesečni bitki s tujimi mediji, je zvezdnica naposled le priznala, da se bori z anoreksijo, ki pa očitno že dolgo ni več del njenega vsakdana. 31-letnica je namreč v tem tednu prijetno presenetila, ko je na obali Santa Barbare razkrila, da je od tedaj pridobila že veliko zdravih kilogramov.

"Čeprav je še vedno vitka, pa je zdaj vsaj prijetna na pogled. Okrepila se je ter si povrnila nekaj oblin in kot pravi, se danes v svoji koži počuti veliko bolje kot nekoč, kar je pri zdravljenju tako hude bolezni izredno pomembno," poroča britanski tabloid Daily Mail. Mamica 2 otrok je za revijo Vanity Fair povedaja, da se zaveda, da je bila presuha, ter da si nikoli ni želela, da bi jo mlada dekleta oponašala in si jo vzela za zgled. Ko je ugotovila, da se to zares dogaja, je poiskala strokovno pomoč. "Želela sem si pridobiti čimveč kilogramov, saj bi moje sebično početje lahko nosilo katastrofalne posledice. Spoznala sem, da mi ni treba stradati, da bi si bila všeč."

Danes Nicole veliko časa posveča telovadbi – predvsem kardiovaskularnim vajam, vključno s tekom, hojo, aerobiko in borilnimi veščinami. V telovadnici pazi, da vsak dan ne vadi na isti napravi, ampak je prvi dan na tekalni napravi, drugi dan kolesari, tretji dan pa naprimer telovadi na eliptični napravi. "Kardio vaje kombiniram z vajami za moč, s katerimi oblikujem svoje mišice," pravi. Uredila je tudi svojo prehrano. Uživa veliko sadja, zelenjave in mesa s čim več beljakovinami, sicer pa, kot pravi, ne posveča pozornosti kilogramom, temveč zdravje svojega telesa ocenjuje kar pred ogledalom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602