Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko tudi vi to opazite, če pogledate od blizu?

S.P.
26. 07. 2013 11.36
17

Ameriška igralka Jessica Alba je znova dokazala, da lepote ne odlikujejo ličila. Kljub temu, da je dom zapustila naravna, je bila namreč njena polt še vedno videti brezhibna. Preverite, kako ji to uspeva.

Priljubljena ameriška igralka Jessica Alba, ki je zaslovela s televizijsko serijo Temni Angel, s katero si je prislužila nominacijo za zlatega globusa, je v torek znova prijetno presenetila. Po Santa Monici se je namreč sprehajala nenaličena ter nekoliko manj urejena, a kljub temu še vedno fantastična, poroča Daily Mail. “Paparaci se običajno nepripravljenih zvezdnic vedno razveselijo v slabi luči, Jessica pa vsakič znova preseneča. Takšna ali drugačna je pristen dokaz tega, kaj je oziroma kar bi morala pomeniti prava lepota,“ so jo pohvalili.

Polnozaposlena mamica je sicer že večkrat dokazala, da svojega na naravnega videza pred mediji ne skriva, saj se od doma vse pogosteje odpravi prav takšna. “Bližje, kot jo pogledamo, lepši je njen obraz,“ opažajo tuji kritiki. “Ni je sram razkriti svojega pravega obraza, ki ga odlikujeta brezhibna polt ter čista in napeta koža, s katero se lahko brez kančka ličil pohvali le redkokatera starleta.“ 32-letnica ob tem dodaja, da je pri negi kože najbolj pomembno to, da je ta vedno dovolj navlažena.

Po 30. letu starosti se nameč koža obnavlja počasneje, zaradi česar postaja vse bolj suha, proizvaja pa tudi manj maščobe. Zato je koristno, da svoji koži že zdaj začnete vračati lesk. K temu bodo pripomogli pilingi, vlaženje in razni dodatki h kremam (sadne kisline), ki odstranjujejo mrtve celice, za dovolj oskrbe z vodo pa je treba poskrbeti tudi od znotraj. Torej če boste podnevi popili čim več vode, ne se boste samo odžejali, temveč boste odžejali tudi vsako celico kože, ki jo lahko poletno sonce pošteno izsuši. Pomaga lahko tudi hrana, ki je vitaminsko bogata in vsebuje veliko vode, na primer lubenica in kumare.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602