Vizita.si
image (28)

Novice

Je ta fotografija dokaz vsega, česar jo obtožujejo?

S.P.
05. 08. 2013 14.36
10

Mladi pevki Stacey Solomon so zlobni jeziki znova začeli očitati, da se bori z nekaj odvečnimi kilogrami. Jih lahko tudi vi opazite, ali menite, da se lahko mamica dveh otrok še vedno pohvali z lepo postavo?

Mlada pevka Stacey Solomon se že vse od leta 2010, ko je zaslovela kot tretje uvrščena v britanskem X Faktorju, na očeh javnosti bori s svojo težo. Zlobni jeziki, ki so jo hitro vzeli pod drobnogled, so ji namreč že kmalu po tekmovanju začeli očitati, da ima kilogramček ali dva preveč, zaradi česar ni trajalo dolgo, preden je padla v primež jo-jo diet. Njena postava se od tedaj venomer spreminja, in, kot namigujejo tuji mediji, naj bi ji zdaj znova povzročala preglavice.

Govorice so sledile fotografijam, ki so jih paparaci ujeli na Marbelli, kjer je 23-letnica dopustovala s svojo družino, dvema sinovoma ter zaročencem Aaronom. Rumene strani so se razpisale o nekaj maščobnih obročkih na njenih bokih, česar zvezdnica sicer ni komentirala, je pa pred časom za otoški tabloid Daily Mail povedala, da ji besede ne bodo prišle do živega. “Pri teh letih imam že 2 otroka, kar je velik šok za telo. Sploh med zadnjo nosečnostjo sem se zredila za 20 kilogramov, ki jih ob skrbi za družino ni ravno najlažje odpraviti,“ je priznala. “Polnozaposlene mamice me bodo razumele. Za vse ostale pa – vem, da imam ohlapen trebušček, a me to niti najmanj ne moti. Sebi in partnerju sem všeč, to je pa tudi vse, kar šteje.“

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602