Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko uganete, s čim je tokrat tako presenetila?

S.P.
10. 05. 2013 15.32
4

Jesy Nelson, članica britanske popskupine, se lahko po nekajletnem boju z odvečnimi kilogrami končno pohvali z vitko in zapeljivo postavo. Preberite si, s kakšno prehrano ji je to uspelo v zgolj nekaj mesecih.

Jesy Nelson, članica priljubljene britanske skupine Little Mix, ki so jo štiri prijateljice ustanovile leta 2011, je že večkrat spregovorila o svojem boju s slabo samopodobo. Že isti večer, ko se je prvič pojavila v televizijskem šovu X faktor, je namreč postala žrtev nenehnega spletnega nadlegovanja. Žaljivke in zmerljivke na račun njene teže oziroma nekoliko močnejše postave so znatno vplivale na njeno samozavest in sprejemanje same sebe, zaradi česar je bila že dlje časa nesrečna. Dokler pa ni vzela stvari v svoje roke in dokazala, da se vse da, če se le hoče, ter se končno znebila vseh maščobnih oblog, ki so kazile njene lepe, ženstvene obline.

21-letnica je tako že v soboto v razkrivajočih oblačilih ponosno zakorakala v javnosti in pokazala izjemne rezultate večmesečnega procesa izgube odvečnih kilogramov. “Ob pogledu nanjo smo ostali brez besed. Njen pas je končno vitek in precej ožji kot prej, tudi trebuh je nekoliko bolj mišičast ter lepo oblikovano, najbolj pa nas veseli dejstvo, da je še vedno lepa, močna, zdrava in nikakor ne prekoščena,“ je navdušenje nad spremembo zapisal britanski tabloid Daily Mail. S svojim dosežkom pa je seveda zadovoljna tudi sama. “Ponosna sem na to, da sem dovolj shujšala, ob tem pa še vedno ohranila svoje obline, zaradi katerih nisem videti kot obešalnik, temveč sem še vedno ženstvena. Maščobe sem se znebila ravno na pravih mestih, zaradi česar sem še posebej vesela,“ je pojasnila zdaj samozavestna in nasmejana zvezdnica.

S pomočjo redne telovadbe in tudi uravnotežene prehrane naj bi ji v nekaj mesecih uspelo izgubiti približno 10 kilogramov. “Na fitnesu sem se zadrževala vsaj pet dni na teden, vsak dan pa sem pridno tekla, kolesarila in dvigovala uteži vsaj 120 minut skupaj. Sicer pa največji napredek opažam, odkar sem v svojo prehrano uvedla zdrave ovsene otrobe, ki jih ni nikoli preveč,“ je še razkrila svojo skrivnost. Ovseni kosmiči namreč vsebujejo odporni škrob, ki je odporen na prebavo, zaradi česar nas ta hrana napihne, da smo prej siti in ne tako hitro lačni. Nutricionisti svetujejo, da naj na dan pojemo od 10 do 15 gramov odpornega škroba, sicer pa lahko porciji dodamo še nekaj rozin, ki naj bi učinek še povečale.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602