Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko verjamete, da je med tema fotografijama minilo zgolj nekaj tednov?

S.P.
07. 12. 2012 08.07
41

Ena izmed najuspešnejših manekenk na svetu Adriana Lima je v preteklem tednu dokazala, da je tega naslova še kako vredna. Že osem tednov po rojstvu svojega drugega otroka je namreč šokirala na modni pisti, ko je v zapeljivem perilu razkrila svojo dih jemajočo postavo.

Svetovno priznana manekenka Adriana Lima si je nedvomno zadala še kako težko nalogo, ko se je odločila, da bo že pičlih osem tednov po rojstvu svojega drugega otroka znova zavladala modnim brvem in osupnila prisotne s svojo nadvse zavidljivo postavo. Mnogi so bili prepričani, da bo to konec njene uspešne kariere, a je Brazilka vrnila udarec ter osupnila občinstvo, ko je na modni reviji Victoria's secret 2012 razkrila dih jemajoče rezultate.

31-letnica je namreč s svojim strogim režimom vadbe izgubila že skoraj vse odvečne kilograme, ki jih je pridobila med obdobjem nosečnosti, to naj bi dosegla predvsem z napornimi treningi boksa. "S profesionalnim trenerjem Michaelom Olajidejem sva se pridno potila kar šest ur na dan, pet dni v tednu – tri ure zjutraj in tri ure zvečer. Počasi sva začela že tri tedne po porodu, ko pa je zeleno luč za šport dal še moj osebni zdravnik, pa sva delala, kolikor se je le dalo," je pojasnila.

Kanadski boksar Michael Olajide, ki v svoji karieri skoraj ni bil poražen, zagotavlja, da je boks odlična izbira vadbe tako za krepitev kot tudi za oblikovanje telesa. "Za razliko od nekaterih kardiovadb, kot je hoja, tek ali kolesarjenje, pri boksu ne delamo zgolj z našimi nogami, temveč skorajda z vsemi mišicami v našem telesu. Ni nujno, da se v ringu spopadete z nasprotnikom, boksate lahko tudi zgolj za to, da si naberete novih moči ter izkusite ta prvovrstni sprostitveni učinek. Adriana je v sorazmerno kratkem času dosegla izjemne rezultate in glede na to, da je ta šport primeren za prav vsakega posameznika, ne vem, zakaj jih ne bi tudi vi."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587